• Újszülött
  • -10 %
KAISH Nikkel w/ Elefántcsont Vintage 3 Tányérra, 3x3 Gitár Hangoló Kulcsok Tunerek LP SG JR

KAISH Nikkel w/ Elefántcsont Vintage 3 Tányérra, 3x3 Gitár Hangoló Kulcsok Tunerek LP SG JR

HUF 4031.00
HUF 4479.30


Teljesen új, soha nem használt
Szín : Nikkel Műanyag Gombok Elefántcsont
3 egy Tányérra rádiók a 6mm string keresztül Hozzászólás
Lemez teljes hossz : 102mm
Központ központ közötti távolság hozzászólások : 35mm
Beépítő csavar lyuk távolság (center-center) : 31mm-es x 35mm x27mm
Persely átmérő : 9mm
Áttétel 1 : 15
A tétel megfelel 8.5 mm 9 mm-es évjárat kisebb tuner lyukak, de nem modern 10mm tuner lyukak.
Ezek után-piaci tuner, a mérete különböző, eredeti Kluson rádiók, ezért kérjük, ellenőrizze a méreteit a rendelés előtt a tétel
Kiváló Minőségű rádiók
3 a Tányéron Maradt Tunerek x 1
3 tálcán Jobb Rádiók x 1
Fizetési kell kapott követő 7 napon belül aukció vége lett. küldünk, amint lehetséges fizetés után.
Szállítás 2 munkanapon belül . A legtöbb elem keresztül szállítják rendes gazdaság Levegő Post nélkül nyomkövető referencia, ha azt szeretné, hogy adjunk egy nyomkövető utalás a csomag, további $4.00 szükség lesz a szállítás. Kérjük, fordítson nagy figyelmet arra, hogy ez a kifejezés a vásárlás előtt.
Mi nem fogadja el kombinálni szállítás. Ha azt szeretné, hogy kérje nagykereskedelmi idézet, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, hogy erősítse meg a szállítási díjakat az első.
A vám, adók, díjak nem szerepelnek a tétel árát, illetve a szállítási díjat. Ezek a díjak a vevő ' s a felelősséget. Kérjük, ellenőrizze, hogy az ország vámhivatal meghatározni, hogy mi ezeket a további költségek előtt licitálás/vásárlás.
Mi lesz a hajó, hogy a cím során megadott pénztár folyamat, sokkal inkább, mint a Pay Pal szállítási címet.
Ez egy nemzetközi post Kínából Világszerte.A normális szállítási idő 10-20 munkanap az Egyesült Államokban pedig 15-25 munkanap hogy más országok, kérjük, nagylelkű értem.
Ellenőrizze a rendelését azonnal megkapja őket. Összes követelés (sérült, hiányzó vagy rossz elemek) kell benyújtani számított 7 napon belül megkapja őket.
Hibás Sorrendben :
Ha a parancsot kapott egy gyári hiba, kérjük, írjon nekünk képeket a hibás elemet, azonnal. Meg kell, hogy küldje vissza a hibás részt, mielőtt a hajó, hogy a csere. Amint megkapjuk a hibás részt, illetve vizsgálja meg, majd egy csere úton.
Sérült áthaladó :
Vizsgálja meg a csomag(ok), mielőtt elfogadni. Ha bármilyen sérülést és/vagy a bizonyíték, hogy illetéktelen beavatkozás a külső csomagoláson meg KELL győződnie arról, hogy a szállítási személy tudomásul ezt a kárt a küldemény átvételét. Ha már biztos, hogy a megjegyzés a kárt a küldemény átvételét, mondja a szállítási sofőr, hogy nem fogadod el, hogy a sérült a csomag, akkor azonnal lépjen kapcsolatba velünk. Amint erősítse meg, a fuvarozó, majd egy csere úton.
Hiányzik A Parancsot :
Ha kapott egy részleges érdekében, azonnal lépjen kapcsolatba velünk.

Termékparaméterek

Márka Név:
KAISH
Modell Száma:
Guitar Tuner
Típus:
Guitar Tuner

Hasonló áruk