• Újszülött
  • -20 %
KERUI Vezeték nélküli Tűzvédelmi füstérzékelő Hordozható Riasztó Érzékelők Biztonsági Riasztó Rendszer üzletünkben

KERUI Vezeték nélküli Tűzvédelmi füstérzékelő Hordozható Riasztó Érzékelők Biztonsági Riasztó Rendszer üzletünkben

HUF 2565.00
HUF 3204.90


433 MHz Hordozható Riasztó Érzékelők Vezeték nélküli füstérzékelő Tűz Minden Otthoni Riasztó Rendszer üzletünkben füstérzékelő Riasztás Ez a füst érzékelő érzékeli a füst, hogy mindenki felébredt, s figyelmeztette, ha tűz van vészhelyzet.Az érzékelő alkalmas kimutatására, a füst, a haza, szoba, üzlet, hotel, étterem, iroda, iskola, bank, könyvtár, számítógép ház, raktár, stb, ez a munka független is lehet dolgozni a riasztó rendszer üzemi Feszültség : 9 V elem(Nem Tartalmazza) Átviteli frekvencia : 433 MHZ üzemi Áram : alsó v 40 ma Készenléti Áram : alsó-10u A Superior ABS anyag, működési frekvencia : 433 MHz Riasztó Hang : több mint 75d B Átviteli távolság : 100-150m a nyílt terület. 1* Füstérzékelő
Rhotoelectric füst érzékelő Beépített új optikai füstérzékelő érzékenyebb. 80d B riasztó tippek, megelőzve az előrejelzés tűz.
Távoli riasztás használható önállóan, hanem kódolva riasztó rendszer. Keresztül a kapcsolat a riasztás fogadó, kiváltó host a távoli hívás, illetve az SMS-értesítés, ha vészhelyzet esetén.
Ez a munka a riasztó rendszer a KERUI hivatalos boltban

Termékparaméterek

Típus:
Füstérzékelő
Modell Száma:
GS04
Márka Név:
KERUI
Típus:
Füstérzékelő Riasztás
Gyakorisága:
433Mhz
Használat:
Tűz füst alram
Hangjelzés:
75dB
Anyag:
ABS
feature1:
lehet dolgozni KERUI riasztó rendszer
Üzemi feszültség:
9V
feature2:
Használata egyszerű telepítés

Hasonló áruk