• Újszülött
Olaj Állítható 68mm Alumínium lengéscsillapító, Lengéscsillapító, hogy Az Rc Autó 1/10 On-Road, Drift Autó Hpi Hsp Traxxas Losi Axiális Tamiya Redcat

Olaj Állítható 68mm Alumínium lengéscsillapító, Lengéscsillapító, hogy Az Rc Autó 1/10 On-Road, Drift Autó Hpi Hsp Traxxas Losi Axiális Tamiya Redcat

HUF 3240.00


Üdv RCAWD
Termék Neve : lengéscsillapító , Lengéscsillapító A Jármű Típusa : Autó Alkalmazandó RC Autók : On-Road, Drift Autó Skála : 1/10 Anyaga : Ötvözött Alumínium Dimention : A : 68 MM B : 60 MM C : 17 MM D : 3 MM E : Átmérő 5,8 MM, Teljes hossz : 68mm-Hegy-központ Mount-center Távolság : 60mm Jármű Márka : Hpi Hsp Traxxas Losi Axiális Tamiya Redcat Üzemanyag Forrás : Elektromos , Gázolaj / Benzin , Nitro Szín : Kék , Sötét Kék , Fekete , Zöld , Lila , Piros , Sárga , Narancs , Titán , Ezüst Csomag Lista : 2 DB ( EGY Pár) Javaslat : 1. A lengéscsillapító van egy kis olajjal, hogy a minőség-ellenőrzés . Kérjük, kitöltve olaj, amely kérésére magad után kapott . 2. A Dimenzió : Ez a termék állítható.a dimenzió hiba miatt 3mm,kérjük, állítsa be magát, míg a dimenzió hiba történt .
MÉRET MÉRÉSI KIJELZŐ
PÉLDÁUL Arról, hogy A Szín : a termék színét anodic oxidációs kezelés . Néha a szín lesz egy kicsit más, mint anodic oxidációs kezelés . remélem, tudod, hogy rend előtt. A Semmiből : De lesz egy kis hiba a felület, mint a semmiből . Mert a fém nagyon könnyen karcolódik . Reméljük, hogy a megértést .
Az 1/8 RC Autók
Az 1/10 RC Autók
(labda fejét, csavarok)
(háton)
(Belső Forrás)
(labda fejét, csavarok)
(háton)
(labda fejét, csavarok)
(háton)
(labda fejét, csavarok) A 1/16 RC Autók
(labda fejét, csavarok)
(labda fejét, csavarok) Az RC Autók 1/18
____________________________________________________________________________________________________________________________
A Termékek
A Szín : Fém termékek színes által anodic oxidációs kezelés . Néha a szín lesz egy kicsit más, mint anodic oxidációs kezelés . Remélem, tudod, hogy rend előtt.
A Semmiből : Mivel a fém nagyon könnyen karcolódik. Fém termékek lehet, hogy valami hiba a felület, mint a semmiből. Reméljük, hogy a megértést.
A Különböző Szakaszos Folyamat : talán minden tétel folyamat lesz egy kis különbség annyi, a megjelenés, ez nem befolyásolja a termék működik. Remélem, tudod, hogy rend előtt.
A Szállítási Cím 1. kérjük, erősítse meg a pontos címet, mielőtt parancsot . Ha meg kell változtatni a cím után érdekében , kérjük, törölje meg egy új parancsot a helyes címet . 2. kérjük ajánlat a címet angolul. Analphabetic cím rendszer nem küldte ki a hajózási társaság . Pedig ez a sorrend lehet, hogy mégse . Vatera Piacterén Prémium Szállítás Orosz Vevő 1. A Vevő Neve, kása, az útlevél neve. 2. A hónap értéke kevesebb, mint 1000 euro, valamint a súly kevesebb, mint 31kg . Vagy meg kell adót fizetni . 3. A termék mennyiségét a méret vagy szín , nem lehet több, mint 5 db . Vagy meg kell adót fizetni . 4. Miután a Hajózás Érdekében, a fuvarozó kérni fogja felajánlani az útlevél száma , útlevél neve, útlevél Kiadásának Dátuma .

Termékparaméterek

Használat:
Járművek & Távirányító Játékok
Négy-kerék hajtás Attribútumok:
Shell/Alváz/Szárny/Fő
Jármű Típusa:
Autók
RC Alkatrészeket & Accs:
Csatlakozók/Kábelezés
Frissítés Alkatrészek/Tartozékok:
Lengéscsillapító
Modell Száma:
102004
Márka Név:
RCAWD
Távirányító Perifériák/Készülékek:
Lengéscsillapító
Szerszámkészlet:
Lengéscsillapító
Anyag:
Alumínium ötvözet
Termék neve:
Lengéscsillapító , Lengéscsillapító
Típus:
Olaj Állítható Típus
Mérleg:
1/10
A:
Hpi Hsp Traxxas Losi Axiális Tamiya Redcat
rc alkatrészeket:
korszerűsített Hop-up alkatrészek

Hasonló áruk