• Újszülött
  • -9 %
skylarpu Adatokat Gyűjtő érintőképernyő a Trimble TSC3 / AMT 10476 érintőképernyő Digitalizáló Érzékelők frontlencse Üveg Csere

skylarpu Adatokat Gyűjtő érintőképernyő a Trimble TSC3 / AMT 10476 érintőképernyő Digitalizáló Érzékelők frontlencse Üveg Csere

HUF 4620.00
HUF 5076.00


skylarpu Adatokat Gyűjtő érintőképernyő a Trimble TSC3 / AMT 10476 érintőképernyő Digitalizáló Érzékelők frontlencse Üveg Csere ingyenes szállítás
Méret : 4"
Modell Száma : TSC3 érintőképernyő
Állapot : eredeti
Mi LCD Nagykereskedő Kínából,kérjük vist társaság honlapján
további információért .

Szállítás :
Amikor megrendelését, kérjük válasszon egy szállítási módot, majd fizetni a rendje, beleértve a szállítási díjat. Meg fogjuk küldeni a tételeket, 3 napon belül, ha a kifizetés megtörtént. Nem uarantee szállítási idő mind a nemzetközi szállítások különbségek miatt a vámhatóság elszámolási alkalommal az egyes országok, amely befolyásolhatja, hogy milyen gyorsan a termék ellenőrzött.
Visszatér :
Mindent megteszünk, hogy szolgálja az ügyfelek a legjobb, amit lehet. Mi visszatérítjük önnek ha visszatér a tételek számított 15 napon belül a számla tételek bármely okból. Azonban a vevőnek kell győződjön meg róla, hogy az elemek visszatértek az eredeti állapot. Amennyiben az áru sérült vagy elveszett, amikor visszatért, a vevő feladata lesz az ilyen kár vagy veszteség, mi meg nem adja a vevő a teljes vételárat. A vevő meg kell próbálnia, hogy a fájl igény a logisztikai cég, hogy visszaszerezze a költség, kár vagy veszteség.
Garancia & Karbantartás :
Kínálunk a 1 hónap ingyenes csere. Vásárló kérheti a cserét követő 15 napon belül a számlát a terméket. A vevőnek vissza kell a termék az eredeti feltételek nekünk pedig fel kell tüntetni a szállítási költségeket, a megtérülést. Azt is előírják, 12 hónap ingyenes karbantartás. A vevőnek vissza kell a termék az eredeti feltételek nekünk pedig fel kell tüntetni a szállítási költségeket, a megtérülést. Ha bármely része van szükség, ki kell cserélni, a vevő is meg kell fizetni a költségeit, az egyes részeket ki kell cserélni.
Mielőtt visszatért a elemek, kérjük, erősítse meg a feladó, illetve a logisztikai módszer velünk. Után a tárgyakat, hogy a logisztikai cégnek, kérjük, küldje el nekünk a nyomon követési számot. Amint megkapjuk a tételeket, majd megjavítja, vagy kicseréli őket AZONNAL.
Visszajelzés :
Az elégedettség, pozitív visszajelzések nagyon fontosak számunkra. Kérem, hagyja el a pozitív visszajelzést, 5 csillag, ha teljesülnek a tételek vagy szolgáltatások.
Ha bármilyen probléma van a termékek vagy szolgáltatások, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, mielőtt elhagyja a negatív visszacsatolás. Mi mindent megteszünk, hogy oldja meg a problémákat, s az ön számára a legjobb ügyfélszolgálat.

Termékparaméterek

Kompatibilis Márka:
Univerzális
Márka Név:
skylarpu
Képernyő Típusa:
Ellenállás Képernyő
Modell Száma:
TSC3 érintőképernyő Panelek
Képernyő Méret:
Termék Típus:
Tablet Érintőképernyő
Alkalmazások:
KÍSÉRLET, adatgyűjtő
Outline:
99mm*76mm
Kábel hossza:
44.5 mm
DB:
1000 Darab

Hasonló áruk