• Újszülött
100 Gramm 99% - A Kojic Por Kozmetikai Minőségű Bőr Lightener Természetes Bőrápoló Termékek Nagykereskedelmi Ingrediants

100 Gramm 99% - A Kojic Por Kozmetikai Minőségű Bőr Lightener Természetes Bőrápoló Termékek Nagykereskedelmi Ingrediants

HUF 4217.40


100 Gramm 99% - A Kojic Por Kozmetikai Minőségű Bőr Lightener Természetes Bőrápoló Termékek Nagykereskedelmi Ingrediants
Termék neve : Kojic sav
MF : C6 H6 O4
Mol súly : 142.11
CAS SZ. : 501-30-4
EINECS-SZÁM.207-922-4
Molekulatömegű : 142.11
Megjelenés : (Bézs) Csaknem Fehér, Kristályos por
Leírás
Kojic sav egy kelátképző ügynök által termelt több gombafaj, különösen az Aspergillus oryzae, amely a Japán közös neve koji.Kojic sav egy melléktermék az az erjedési folyamat, melyek esszenciális tápanyagok rizs, használata a gyártási érdekében, a Japán rizsbor. Ez egy enyhe inhibitor kialakulását pigment a növényi, mind az állati szövetek használják élelmiszerek, kozmetikumok, hogy megőrizze, vagy változnak a színek, az anyagok. Ez képezi egy fényes vörös összetett a vas ionok.
Elem
Standard Analízis
Eredmény
Megjelenés
Csaknem Fehér, Kristályos por
pass
Assay min(%)
99
99.50
Olvadáspont(°C)
152-156
153.6-154.1
Szárítási veszteség max (%)
0.5
0.35
(%)
Izzítási maradék max(%)
0.1
0.09
- Klorid max (ppm)
50
25ppm
A Heavy Metal max ( ppm)
3
Vas max( ppm)
10
pass
Arzén max (ppm)
1
-
Műszaki termékek szennyeződések
Kojic sav kereskedelmi forgalomban kapható a tisztaság nagyobb, mint 98.0% - kal, mint megoldás
a permetezés (TCI Amerika, 2000; Tokió Kasei Kogyo Co., 2000). Szennyeződések május
tartalmaz nehézfémeket (10 mg/kg max.) pedig az arzén (4 mg/kg max.) (Jarchem Iparágak,
2000).
Elemzés
Módszerek az elemzéshez a kojic sav kereskedelmi élelmiszerek, aromaanyagok,
kozmetikai termékek, illetve mikroorganizmusok számoltak be. Ezek a módszerek közé
voltammetry, meghatározására, kromatográfiás oszlop ultraibolya felismerés,
vékonyréteg-kromatográfiával, gázkromatográfiás, vagy anélkül láng-ionizációs,
electron capture vagy tömegspektrometriás detektálás, valamint a nagy teljesítményű folyadék chromato-
graphy a photodiode-tömb vagy ultraibolya felismerés
Termelés
Kojic sav természetes antibiotikum ügynök nyert koji maláta (Aspergillus oryzae).
Koji maláta óta használják a termelés, a miso, a szója szószt, majd kedvéért Japánban egy
hosszú idő (Budavari, 2000; Jarchem Iparágak, 2000).
Információ 2000-ben jelezte, hogy a kojic sav gyártotta két
a vállalatok Kínában egy vállalat minden Japánban, Svájcban, az USA-ban
(CIS Információs Szolgáltatások, 2000).
Használat
Kojic sav működhet, mint egy tyrosinase gátló (gátolja a melanin képződés), egy anti-
antioxidáns, egy bacteriostat, fém kelátképző, majd egy közbenső a szintézis. Parancsot-
kationok a kojic sav tartalmazza a megelőzés, az elszíneződés a rákok, hús
friss zöldségek, mint tartósítószer, mint egy antioxidáns, a zsírokat, olajokat, kozmetikumok (bőr
fogfehérítés, vagy csökkentse ügynök), a készítmény származtatott észterek (azaz a kojic
oleát, kojic-sztearát), a ragasztók, a kelát-képző gyanták, mint egy növény növekedését
Kérjük, vegye figyelembe : Üvegek a kép nem tartalmazza.

Termékparaméterek

Használat:
Arc
Elem Típusa:
Krém
A nemek közötti:
Unisex
Funkció:
Anti-Aging
Hozzávaló:
kojic sav Por
NETTÓ TÖMEG:
100g
Modell Száma:
Egyéb

Hasonló áruk