• Újszülött
  • -30 %
24 karátos Arany Lényeg Folyékony 10 Peptid EGAA Erős Anti Aging Tényező Kapszula Szérum arckrém Fogfehérítés Javítás Sima ránc

24 karátos Arany Lényeg Folyékony 10 Peptid EGAA Erős Anti Aging Tényező Kapszula Szérum arckrém Fogfehérítés Javítás Sima ránc

HUF 3742.00
HUF 5346.00


Luxus 10 Peptid EGAA Tényező, 24 karátos Arany NANO Lényeg Folyékony Anti Aging Fogfehérítés arckezelő Kapszula sima, ránc Eltávolítás Ance
Mi az EGAA? Az EGAA
Epidermális Növekedési Faktor = EGAA
Anti-Aging az Epidermális Növekedési Faktor (EGF), bőrápolás
Funkció :
*Anti-aging
*Anti-wrinkle által fiatalító bőrt, serkenti a sejtosztódás
*Minimálisra csökkenti a pórusokat
*Megszünteti, hegek, foltok javítása által a textúra, valamint a bőr állapotának
Nyert a géntechnológia technológia (mikrobiális rekombináns) teljesen azonos a természetes EGAA, ismert, mint a "SZÉPSÉG TÉNYEZŐ", növeli a pedig szabályozza az őssejt elterjedése. Mert a rekombináns technológia teljesen biztonságos, ellentétben a más termékeket használja emberi eredetű őssejtek.
EGAA növekedési tényező, amely fontos szerepet játszik a rendelet a sejtek növekedését, elterjedése, a differenciálás, a túlélés. Serkenti a szintézis a DNS, RNS, hidroxiprolin, valamint a hialuronsav, felgyorsítja a sejtek elszaporodása, valamint differenciálás a különböző epidermális szövetekben, mint például a bőr, bőr, gyomor-bél traktus pedig szaruhártya.
A felfedezés EGAA megnyerte a Stanley Cohen Rita Levi-Motalcini a Nobel-Díjat Élettan, illetve Orvostudomány 1986-ban.
EGAA aktusok a kötelező, nagy affinitással epidermális növekedési faktor receptor (EGFR) a sejt felszínén végül, ami a DNS-szintézis, valamint a sejtosztódás.
EGAA egy nagyon hatékony sejtosztódás tényező a különböző biológiai aktivitását. Lehet, javítás, bőr, késlelteti az öregedést, fade, kond, gátolja a ráncok, majd nedvesítsük meg a bőr. A tartalom EGAA a testület határozza meg, hogy hány éves a bőr.
A fiatalabb emberek, a szervezet termel elég EGAA, hogy támogassák epidermális sejtek növekedését, de ahogy öregszünk, EGAA termelés fokozatosan csökken, s a megújulás, a epidermális sejtek jelentősen lelassul. A hiány az EGAA eredményezi, késleltetett sebgyógyulás, nehéz heg gyógyulását, a bőr öregedését, valamint a ráncok kialakulását, szeplős korban pigment.
Ilyen körülmények között, gyors kiegészítés az EGAA válik, nagyon fontos. Míg a természetes, EGAA rendkívül drága, ritkán engedheti meg magának. rh-EGAA azonban rekombináns humán epidermális növekedési faktor nyert génmanipulációs technológia. Ez megegyezik EGAA az emberi test, így lehet használni, mint egy fontos kiegészítés, amikor a test nagy szüksége van rá.
A hagyományos módszer, hogy minimalizálja a pórusokat, valamint csökkenti a ráncok az volt, hogy az injekciót . Ez önmagában már megállapították, hogy súlyos mellékhatásai az adott idő kell ahhoz, hogy csökkenti a ráncokat. lehet bénítani az idegeket, valamint ismételt injekciók, mert az izom merevség, eszméletvesztés. Az is rendkívül drága adminisztrálni.

Termékparaméterek

Használat:
Arc
Elem Típusa:
Krém
Hozzávaló:
24 ARANY NANO POR EGAA-FAKTOR
Márka Név:
SNaZ
Ország/Régió Gyártása:
Kína
Tanúsítvány Száma:
G2015054270
Funkció:
Anti-Aging
Modell Száma:
24KGOLDEGF
A nemek közötti:
Női
NETTÓ TÖMEG:
0,5 g
NETTÓ TÖMEG:
5 g

Hasonló áruk