• Újszülött
  • -18 %
Otthoni Használatra Fogfehérítő Készlet Szájhigiénia Fogfehérítőt Fehérítés Fogak Fehér, 44% - Os Karbamid-Peroxid Fogfehérítés

Otthoni Használatra Fogfehérítő Készlet Szájhigiénia Fogfehérítőt Fehérítés Fogak Fehér, 44% - Os Karbamid-Peroxid Fogfehérítés

HUF 1258.00
HUF 1533.60

Speciális fogfehérítő Fehérítés Kit Fogászati Fehérebb Fogak otthon gél fecskendő új, AMIT KAP, EZ a KÉSZLET. 6 X 3 ML GÉL FECSKENDŐ MENTA ÍZŰ, ERŐS MEGFOGALMAZÁS. 1 X LED Lézer Fény( NEM TARTALMAZ AKKUMULÁTORT ) 2 X PÁR FELSŐ & ALSÓ SZÁJ ŐR A GÉL. 1 X UTASÍTÁSOKAT. Ügyfél, hogyan kell használni a fogfehérítő készlet. 1. lépés : Helyezze a tálcát a felső fogak nélkül forgalomba a tálcát, forrásban lévő víz. A gyakorlatban a nyelveddel a tetőn a száját, majd megérintette a belső tálcába. Kiszívja a levegőt a tálcát. Ez a kontúrok az őr, hogy a belső felületét a fogak. Amikor befejezte, ismételje meg az alsó tálcát.
2. lépés : Hozz vizet, hogy a forraljuk. A tálat legalább 4" mély, hogy biztosítsák a tálca teljes merítés. Vegye el az edényt a tűzről, majd helyezze az egyik tálca a forró, de nem forrásban lévő vízzel. A tálca vízben 5 másodpercig. Ellenőrizze, hogy a szélek ne hajtsa fel egymást.
Lépés 3 : Emelje fel a tálcát, függőlegesen a víz használata a lap. Óvatosan, de gyorsan helyre a tálca körül a fogakat, majd azonnal hajtsa végre a vázolt eljárás lépés 1.
4. lépés : Ha elégedett vagy a roham, trim az első lap távol a tálca ollóval. Győződjön meg róla, hogy síkban az elülső felülete a tálcát.
5. lépés : helyezzünk egy kis gyöngy gél fogankénti a belső tálca (.5 ml-es vagy annál kevesebb per tálca). A gél lehet, hogy irritálja a fogínyt, ha a tálca túlterhelt. Helyezze be a tálcák nagyon óvatosan tartva a zselét, a fogak, a fogíny.
6. lépés : Viseljen a tálca 15 percig. Ha érzékenység vagy irratation fordul elő, várjon 24 órát kezelések között pedig kevesebb gél. Győződjön meg róla, hogy öblítse tálcák alaposan használat után. Ismételje meg a folyamatot, napi, amíg el nem éri a kívánt árnyalatot.
Utolsó Lépés : Miután befejezte a fehérítés folyamata ez mindig egy jó ötlet, hogy egy fogkefe, majd óvatosan törölje le a felesleges gél, hogy marad a fogak, az íny, hogy megelőzzük az esetleges irratation. öblítse le a felesleges gél a fogkefe teljesen.
1. Mi a hajó egész világon. 2. Elemek lesznek szétosztva 3 munkanapon belül Kína Kína által postai úton vagy Hong Kong POST. 3. Szállítási idő. Az alábbiakban becsült szállítási idő egy POST. Európai Unió 7-15 nap Észak-amerikai országoknak 5-10 nap Dél-amerikai országoknak 15-25 nap Ázsia 5-10 nap Oroszország 15 - 25 nap

Termékparaméterek

Elem Típusa:
Fogfehérítés
Modell Száma:
Teljesen Új
Hozzávaló:
karbamid-peroxid
Márka Név:
poseida
Méret:
Moderate
NETTÓ TÖMEG:
3 ml
Elem Típusa:
Fogfehérítés
NETTÓ TÖMEG:
3 ml

Hasonló áruk