• Újszülött
4db/készlet Átmérője 23 MM / 33mm trombita audio erősítő csöves erősítő tiszta ében fa alátét hangszóró Állvány tüskék ütéscsillapító

4db/készlet Átmérője 23 MM / 33mm trombita audio erősítő csöves erősítő tiszta ében fa alátét hangszóró Állvány tüskék ütéscsillapító

HUF 2160.00

Anyag : Ébenfa Indonézia (Sulawesi csíkos ebony) Méretei : Átmérője 23 mm, magasság 11mm (mat magasság 6,5 mm) Terhelhetőség : kell az 50 kiló Cél : hangszórók, előfok, erősítő, DAC, stb. Telepítés : a Zökkenőmentes ragasztó, akkor fix, nem semmisíti meg a hangszóró doboz, vagy a készülék alsó része PS : 4 Lot = 4db spike + 4db mat . Sokk tüskék működik, nagyon egyszerű, ez által csökkenti a kapcsolatot a terület fokozott nyomás hangsugárzó berendezések, olyan, mint visszatartani a rezgés által létrehozott, a végén a pillanatban ugrani, stabil közvetlen hullám. A berendezés maga adja sokk abszorpciós, csillapítás; a külső rezgés adott blokk. Ahhoz, hogy ezek a két anyag, lengéscsillapítók körmök, fel kell magas minőségű, magas keménységű, a magas rezgés csillapítás arány jellemzőit. Az anyagok, a fenti két minták Indonézia ébenfa, minden pin-vonalak természetes formában, egyedi, virágot, virágot. Szállítás előtt fogunk megfelelő az adatbázis, próbálj meg, amennyire csak lehetséges, egységes finomság, de nem pontosan olyan, mint a képek, ezért kérjük, hogy megkapja a termékek vonal az irányadó! Ígérjük, ez a legendás Indonézia Ebony (Sulawesi csíkos ebony)!
Lépjen kapcsolatba velünk :
* Ha bármilyen kérése, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk először,mi segítünk megoldani a problémát, hogy 24 órán belül.
* Az összes e-maileket lesz a válasz, 1 munkanapon belül. Ha nem kapja meg a választ, kérjük, szíveskedjen újra elküldte az e-mailben válaszolunk, amint lehetséges.
* A jótállási szolgáltatás a csere csak,bármilyen probléma, kérjük, írjon nekünk frist,elfogadjuk a tanácsot & kérelmet.
Fizetés :
1. Elfogadjuk T/T ,Letéti, illetve a Western Union Pénz Érdekében,a legjobb módja annak, közvetlen, online fizetés,megadhatja magát. Ha szeretné, hogy más fizetési feltételek kérjük, ossza meg velünk, tudod, amikor parancsot.
Ha vettem volna több elem tőlem, akkor küldj egy fizetés minden elem, ahelyett, hogy fizet nekik külön-külön. Amikor kattintson a Fizetés gombra, a rendszer automatikusan érzékeli, hogy vannak más elemek is vásárolt tőlünk fogja össze őket a felülvizsgálat.
2. Teljes fizetés követő 7 napon belül a megrendelés, illetve a megrendelés érvénytelen lesz, vagy törölt a rendszer.
3. Győződjön meg róla, hogy elvégezte a részletes információkat, mint kapcsolattartó,cím,irányítószám, telefonszám, amikor kitöltésével a vevő adatait.
Szállítás :
1. Ha a fizetés nem elérhető, a megrendelést automatikusan bezáródik.
2. Eladó vagy felelős bármely biztosítási ,problémák, károk, amelyek által okozott hajójárat az ilyen balesetek, késedelem vagy egyéb kérdések. Különben is a vevőnek kell, hogy felelős minden adó és/vagy a vám által felszámított az ország. A termékek lesz Jelölve, hogy "ajándék" vagy a "minta" a könnyű vámkezelés kevesebb díjat.

Termékparaméterek

szín:
23mm, 33mm
Elem Típusa:
Állvány
Csomag:
Igen
Márka Név:
ZHILAI
Modell Száma:
23 mm
Anyag:
Fa
Típus:
Otthoni Erősítő

Hasonló áruk