• Újszülött
  • -5 %
T2 Repülni Air Egér 2,4 GHz-es & Vezeték nélküli Mini Billentyűzet & 3D távérzékeléses Ellenőrzés X92 X96 T95 Android TV Box médialejátszó Játék

T2 Repülni Air Egér 2,4 GHz-es & Vezeték nélküli Mini Billentyűzet & 3D távérzékeléses Ellenőrzés X92 X96 T95 Android TV Box médialejátszó Játék

HUF 2306.00
HUF 2427.30


Modell : T2 Air Egér ÉSZRE!! Az USB-Vevő be van helyezve az Akkumulátor hátlap. Csatoló Típusa : USB Alkalmazás : Asztali,Laptop Követési Módszer : Lézer Típus : 2,4 Ghz-es Vezeték nélküli Stílus : 3 D-s, Mini Kézi Tájolás : Mindkét Kezét Szín : Fekete Művelet Frekvencia : 2,4 GHz RF működési Távolság : 10 Méter-Rendszer Követelmény : Windows XP/ Vista/7, Linux, Mac OS, Android OPERÁCIÓS rendszer (Standard USB Interface) Elem Mérete : Kb 14 x 4.2 x 2.8 cm / 5.5 x1.7 x1.1in Elem Seight : 61g / 2.15 oz Csomag Méret : 15.5 x 7,5 x 3,5 cm / 6.1 x 3 x1.4 Súly : 65g Megoldás Módja Beállítása Sentivity : Megoldás Módja, No. 1 : Után tegye az akkumulátort,majd kattintson a JOBBRA-BALRA gombbal együtt,akkor a LED gyorsan villogni,majd engedje el.Miután pár másodpercig,majd vissza a normális kerékvágásba. A megoldás Módja, No. 2 : Vegye ki az akkumulátor,akkor kattintson a BALRA vagy JOBBRA gombot az együtt,egy időben,tedd ezt az elemet újra,akkor a LED villog gyorsan,akkor nem kell, hogy kattintson a gombra többé,csak engedd el.Miután pár másodpercig,majd vissza a normális kerékvágásba.
Kép Részlet :
Szóval, mi ! Akció most !! Kell neked ez a Termék !! Banktransfer Ország Bankkártyával, Egyesült Királyság
Maestro , Egyedül Franciaország
Carte Bleue Olaszország
Poste Pay , Carta Si Spanyolország
4 B , Euro6000 1) elfogadjuk, Alipay, a Nyugati Unió TT . Minden hitelkártyát elfogadunk keresztül, biztonságos fizetési processzor LETÉTI. 2) a Fizetés, 3 napon belül érdekében. 3) Ha nem lehet a pénztár után azonnal árverés közel, kérem, várjon néhány percig, majd próbálja meg újra Kifizetések kell kitölteni, 3 napon belül.
Részletek
A DHL
Singapore Post
China Post
EMS
Post NL
Szállítási Idő
3-7 munkanap
15-60 Munkanapon belül
20-60 Munkanapon belül
15-50 Clader nap
15-60 Munkanapon belül
Akkumulátor
Nincs korlátozás
Csak 1
Nem
NEM
Csak 1
Egyéni
Vám & ÁFA
Igen
Valószínűségi
Probabilista
Probabilista
Valószínűségi
Figyelem!!! Az ár nem tartalmazza az Egyéni Vám (DHL), Távoli Területen Díj vagy egyéb fizetendő Díjak a futár.Kell fizetni a 30 még ha a cím Távoli Terület(DHL).
A megrendelés delared alacsonyabb érték, hogy megszüntesse, minimalizálja az egyéni adó, könnyen az egyéni eljárásban.
AZONBAN - bizonyos országokban, meg kell fizetni az adót vagy vámot az importált áruk. Néha áruk alatt egy bizonyos értéket, vagy az egyes kategóriákban, nem merülnek fel az adót.Mások a szabályok minden ország. Sajnos nem tudhatjuk, hogy a szabályok, előírások, szokások, hagyományok, gyakorlatok, kiskapukat, rendszerek, rendszerek, papírmunka, szabályzatok, törvények, vagy határozatainak minden egyes országban.Ezért mi nem, nem, tanácsot adó miatt az országban. Mint a vevő, az ön felelőssége, hogy megtudja, hogy az információt a rendelés előtt.

Termékparaméterek

szín:
Fekete
Csomag:
Igen
Használat:
Projektorok,Számítógép,TV,Univerzális
Modell Száma:
T2
Márka Név:
Beworth
Vezeték Nélküli Kommunikáció:
RF
Gyakorisága:
USB vevő

Hasonló áruk