• Újszülött
  • -12 %
4db Újratölthető Patront a HP655 alkalmas HP3525 4615 4625 5525 stb.

4db Újratölthető Patront a HP655 alkalmas HP3525 4615 4625 5525 stb.

HUF 1733.00
HUF 1968.30


4 Csomag Üres Újratölthető Tinta Patron hp655 Auto Reset Chips
a hp655 a Közel-Kelet, OROSZORSZÁG
1 Set(4 Doboz) ÜRES Újratölthető Tintapatron Auto Reset Chipek HP655 (nem OEM), (Szabvány Méret,BK : 20ml; C M Y : 15ml/minden szín)
ÜRES IS! Kérjük, töltse ki festék használata előtt! A Legújabb Verzió ARC,Nem kell chip reseter több. nem kell, hogy vegye le zsetont eredeti tintapatron, majd újra kell telepíteni, hogy cserélje ki a tintapatronokat tovább!
***A nyomtató Modell, Közel-Kelet, Oroszország .
Kérjük, ellenőrizze, hogy az eredeti tinta kód 655, miközben vásárol,köszönöm!
A HP Deskjet Ink Advantage 3525 HP Deskjet Ink Advantage 4615 A HP Deskjet Ink Advantage 4625 A HP Deskjet Ink Advantage 5525 A HP Deskjet Ink Advantage 6525 stb.
Nyomtató modellek nem lehet felsorolt teljesen vagy frissített időben, kérjük, egyeztessen velünk.Köszönöm!
Minden márka bames & védjegy a tulajdonságok a megfelelő tulajdonosok,ők említett itt leíró célra csak.
Szín típus : Fekete, Bíbor, Sárga, Ciánkék. Tinta típusa : festék festék a választás.Felsorolt üres. Chip típus : Auto Reset Chips. Különleges Design : Az átlátszó design a patronok ad egy közvetlen kilátással a tinta szintjét. Eltarthatóság : 18 hónap.
Q : Hogyan tudom törölni a tinta szintjét, valamint azt visszaállíthatja tinta szinten, bármikor, amikor szükségem van ?
Egy : Chip-auto-reset funkció csak akkor működik, ha a nyomtató azt jelzi, hogy egy piros "X" jel a tinta szint bar. (a piros "X" jel azt jelentette, tintapatron elismert, mint egy üres tintapatront, illetve nem működik által nyomtató) Vedd le tintapatront, majd telepítse újra a reset tinta szint. persze, kérjük, töltse újra teljes a tinta, mielőtt telepíti vissza.
Q : Tudok visszaállítása az összes szín tinta patron tinta szintjét egy időben a lépés vedd le & telepítse újra a tintapatron ?
Egy : Vegye le & telepítse újra tintapatron, hogy az egyik(ek), amely a piros "X" jel a tinta szint bar.
Például,
Csak a cián a piros"X" jel a tinta szint bar. Vedd le & telepítse újra Ciánkék tintapatron csak. Csak cyan festék szinten lesz megmaradt. Nem aggódnak amiatt, hogy más színű tintával cartridegs.
I. Mi a Hajó, hogy Világszerte (az egyes országok APO/FPO kizárt).
Kérjük, ügyeljen arra, hogy megfelelő szállítási cím pénztár. Csak az a hajó, hogy a megerősített megrendelés a címeket. A megrendelés cím meg KELL EGYEZNIE a Szállítási címet.
II.Az elemeket szállítjuk keresztül légiposta Kínából belül 1 3 munkanapon beérkezését követően fizetési
(kivéve a hétvégén, illetve a hivatalos ünnepek) Az ólom-idő 10-25 munkanap attól függően, hogy a hatékonyság, a helyi postán.
Kérem, legyen szíves egy kicsit türelmes, lépjen velünk kapcsolatba, ha az elem nem kapott, miután 25 munkanap.
III.Szállítási által nyújtott szolgáltatás, EMS,DHL, Fedex,UPS vagy más futár itt is rendelkezésre áll, hogy sürgős szüksége van.

Termékparaméterek

Típus:
tintapatron
szín:
C,M,Y,K
Márka Név:
TINTA ÚT
Kompatibilis Márka:
HP Inkjet
Modell Száma:
a HP655
Funkció:
Kompatibilis
Patron Állapota:
Üres
Ömlesztett Csomagolás:
Igen
Színes:
Igen

Hasonló áruk