• Újszülött
  • -39 %
Digitális tach óra mérő theomometer temp mérő, gáz -, motor, motorkerékpár tengeri jet-ski hibás traktor pit bike kisebbfajta áttörést hozott a bu

Digitális tach óra mérő theomometer temp mérő, gáz -, motor, motorkerékpár tengeri jet-ski hibás traktor pit bike kisebbfajta áttörést hozott a bu

HUF 10260.00
HUF 16821.00


Runleader büszkén mutatja be az új RL-HM035 T Digitális Háttérvilágítás Többfunkciós Temp Tach/Óra mérő. Ez a munka minden 2, vagy 4 stroke-gáz motor akár 8 henger.Ez egy erős Temp rendszer,FORDULATSZÁM mérő rendszer,időzítés rendszer, valamint néhány más, egyedi funkciót design.
Hőmérséklet Mérési Rendszer, Beleértve a következőket : mérési aktuális hőmérséklet, MAX Hőmérséklet beállítása át hőmérséklet figyelmeztető funkció, hőmérséklet egység kijelző beállítható a felhasználó által, a hőmérséklet-érzékelő típusa válassza ki a felhasználó által, stb.
FORDULATSZÁM Mérő Rendszer, Beleértve a következőket : mérési jelenlegi motor FORDULAT / perc ,a felvétel megtekintése motor MAX FORDULATSZÁM ,beállítás fordulatszám-túllépés figyelmeztető funkció, RPM képfrissítési sebesség 0.5 S ,stb.
Az időzítés Rendszer, Beleértve a következőket : felhalmozódó összes futó óra TOT , a felvétel részleges működési idő MUNKÁT , karbantartás időzítő állítható szabadon 0-200 óra SVC , stb.
Egyedi Design, Beleértve a következőket : könnyű telepíteni,cserélhető CR2032 elem tárolt adatok automatikusan után az akkumulátor cseréje,zöld háttérvilágítás nagy LCD design,vízálló Arány IP68,stb.
Emellett a termékek volna CE valamint a ROHS minősítés. Ez egy szabadalmi mind Kínában, mind az Egyesült Államokban .
A mérő azt mutatja, aktuális hőmérséklet a mérési ponton. Miután megfelelő kapcsolat, hőmérséklet intézkedés közvetlenül a frissítési gyakoriság 8 másodperc.Hőmérséklet mérési hibák ±1% .
Ez a mérő rekord MAX Temp, amely lehet a kilátás, majd állítsa vissza a gomb megnyomásával a felhasználó által.Ez segít felhasználó tudja, hogy a hőmérséklet a mérési pont jól.
Milyen magas hőmérséklet károsíthatja a dolgok alapján az anyagot. Más szemszögből, más korlátozott hőmérséklet.
Magas hőmérsékletű lesz, hogy a dolgok sérült. Mennyire fontos emlékeztetni arra, magas hőmérséklet ! Vége hőmérséklet riasztás a felhasználók által.
Ez a mérő 2 hőmérséklet egységek rendszer, amely beállítható a felhasználó által. Továbbá 2 választási hőmérséklet-érzékelő.
Az egyik alapértelmezett NTC,a másik ami kell venni felhasználó által ezen kívül a PT100.
A mérő azt mutatja, aktuális RPM, amikor a motor jár. Az időzítés pontossága 10 RPM. Összehasonlítva a fordulatszámmérő mutatóját,
megjeleníti RPM pontosabb. Mi több kiemelkedő, hogy a tach óra méteres rekord motor MAX RPM belül egyszer munkaidő.
Milyen nagy FORDULATSZÁM károsíthatja a motort alapján a márka a motor. Különböző márka, különböző korlátozott RPM.
Hosszú ideig magas RPM, hogy a motor sérült. Mennyire fontos emlékeztetni arra, magas RPM! Ez általában egy órán méter beállíthatja, hogy a több mint RPM figyelmeztetés a felhasználók által.

Termékparaméterek

Modell Neve:
RL-HM035T
Elem Szélessége:
3.5cm
Cikkszám Átmérő:
3.5cm
Anyag Típusa:
ABS
Különleges Funkciók:
óra mérő/fordulatszámmérő
Elem Súlya:
80g
Külső Vizsgálati Tanúsítvány:
CE
Márka Név:
runleader
Elem Magasság:
1.7cm
Elem Hossza:
6.7cm

Hasonló áruk