• Újszülött
  • -42 %
RL-HM035R Háttérvilágítású, vízálló digitális Óra Mérő Fordulatszámmérő, FORDULATSZÁM MÉRŐ, quad, dirt bike láncfűrész Csónak Generátor külső TENGERI

RL-HM035R Háttérvilágítású, vízálló digitális Óra Mérő Fordulatszámmérő, FORDULATSZÁM MÉRŐ, quad, dirt bike láncfűrész Csónak Generátor külső TENGERI

HUF 7798.00
HUF 13446.00


Runleader büszkén mutatja be az új RL-HM035 R Digitális Háttérvilágítás Többfunkciós Tach/Óra mérő. Ez a munka minden 2, vagy 4 stroke-gáz motor akár 8 henger.Ez egy erős időzítés rendszer, FORDULATSZÁM mérő rendszer, valamint néhány más, egyedi funkciót design.
Az időzítés Rendszer, Beleértve a következőket : felhalmozódó összes futó óra TOT , a felvétel részleges működési idő MUNKÁT ,karbantartás időzítő állítható szabadon 0-200 óra SVC , stb.
FORDULATSZÁM Mérő Rendszer, Beleértve a következőket : mérési motor jelenlegi FORD / perc ,a felvétel megtekintése motor MAX FORDULATSZÁM ,beállítás fordulatszám-túllépés figyelmeztető funkció, frissítési gyakoriság beállítható 0.5 S vagy 1-ES,stb.
Egyedi Design, Beleértve a következőket : könnyű telepíteni,cserélhető CR2032 elem tárolt adatok automatikusan után az akkumulátor cseréje,zöld háttérvilágítás nagy LCD design,vízálló Arány IP68,stb.
Emellett a termékek volna CE valamint a ROHS minősítés. Ez egy szabadalmi mind Kínában, mind az Egyesült Államokban .
Ez általában egy órán méteres rekord benzin motor teljes futó óra részleges időt azzal, hogy az indukciós a gyújtógyertya kábel.
Az óra mérő azt mutatja, teljes órán át, majd részleges időben felhalmozott. Részleges időzítés lehet megtekinteni reset gomb megnyomásával.
A benzin motor karbantartást igényel a megfelelő időben, hogy garanciát a jó teljesítmény.
Az SVC funkció fordulatszámmérő, hogy emlékeztesse a megfelelő időben. Ezt az időt lehet beállítani a felhasználó által. Ez egy nagy óra, méter vagy időzítő.
A tach óra-mérő azt mutatja, aktuális RPM, amikor a motor jár. Az időzítés pontossága 10 RPM.
Összehasonlítva a fordulatszámmérő mutatóját, megjelenik RPM pontosabb. Mi több kiemelkedő, hogy a tach óra méteres rekord motor MAX RPM belül egyszer munkaidő.
Milyen nagy FORDULATSZÁM károsíthatja a motort alapján a márka a motor. Különböző márka, különböző korlátozott RPM. (például HA a motor a yamaha motor,ktm motor) Hosszú ideig magas RPM, hogy a motor sérült. Mennyire fontos emlékeztetni arra, magas RPM! Ez általában egy órán méter beállíthatja, hogy a több mint RPM figyelmeztetés a felhasználók által.
ize : 14.0000 pt; mso-font-kézi alávágás : 1.0000 pt; " > MAX RPM belül egyszer munkaidő.
Ezt fel lehet használni a tetején a fordulatszámmérő a különböző motor gépek. Ez az ideális fordulatszám-mérő a Paramotors, Microlights, Tengeri Motorok - Inboards, valamint Külső.
Is használja a Szivattyúk, Generátorok, Mowesr, Modell Hajó, motorkerékpárok, Robogók, Tisztítószerek meg Láncfűrész.
Ez általában egy órán mérő használata több kiváló anyag, teljes nézet kijelzés, amely segítségével a felhasználó látni a képernyőn tisztább különböző szögekből.

Termékparaméterek

Modell Neve:
RL-HM035R
Márka Név:
runleader
Elem Súlya:
80g
Külső Vizsgálati Tanúsítvány:
CE
Elem Magasság:
1.7cm
Különleges Funkciók:
óra mérő/fordulatszámmérő
Elem Szélessége:
3.5cm
Cikkszám Átmérő:
3.5cm
Elem Hossza:
6.7cm
Anyag Típusa:
ABS

Hasonló áruk