• Újszülött
  • -25 %
A digitális LCD-RL-TS002 PT100 -20- +300 Celsius tach óra mérő temp mérő motoros külső kisebbfajta áttörést hozott a TENGERI ATV gödör bik

A digitális LCD-RL-TS002 PT100 -20- +300 Celsius tach óra mérő temp mérő motoros külső kisebbfajta áttörést hozott a TENGERI ATV gödör bik

HUF 10114.00
HUF 13486.50


Runleader büszkén mutatja be az új RL-HM035 T a RL-TS002 PT100 HŐMÉRSÉKLET-ÉRZÉKELŐ, Digitális Háttérvilágítás Többfunkciós Temp Tach/Óra mérő. Ez a munka minden 2, vagy 4 stroke-gáz motor akár 8 henger.Ez egy erős Temp rendszer,FORDULATSZÁM mérő rendszer,időzítés rendszer, valamint néhány más, egyedi funkciót design.
Hőmérséklet Mérési Rendszer, Beleértve a következőket : mérési aktuális hőmérséklet, MAX Hőmérséklet beállítása át hőmérséklet figyelmeztető funkció, hőmérséklet egység kijelző beállítható a felhasználó által, a hőmérséklet-érzékelő típusa válassza ki a felhasználó által, stb.
FORDULATSZÁM Mérő Rendszer, Beleértve a következőket : mérési jelenlegi motor FORDULAT / perc ,a felvétel megtekintése motor MAX FORDULATSZÁM ,beállítás fordulatszám-túllépés figyelmeztető funkció, RPM képfrissítési sebesség 0.5 S/1 S ,stb.
Az időzítés Rendszer, Beleértve a következőket : felhalmozódó összes futó óra TOT , a felvétel részleges működési idő MUNKÁT , karbantartás időzítő állítható szabadon 0-200 óra SVC , stb.
Egyedi Design, Beleértve a következőket : könnyű telepíteni,cserélhető CR2032 elem tárolt adatok automatikusan után az akkumulátor cseréje,zöld háttérvilágítás nagy LCD design,vízálló Arány IP68,stb.
Emellett a termékek volna CE valamint a ROHS minősítés. Ez egy szabadalmi mind Kínában, mind az Egyesült Államokban .
A mérő azt mutatja, aktuális hőmérséklet a mérési ponton. Miután megfelelő kapcsolat, hőmérséklet intézkedés közvetlenül a frissítési gyakoriság 8 másodperc.Hőmérséklet mérési hibák ±1% .
Ez a mérő rekord MAX Temp, amely lehet a kilátás, majd állítsa vissza a gomb megnyomásával a felhasználó által.Ez segít felhasználó tudja, hogy a hőmérséklet a mérési pont jól.
Milyen magas hőmérséklet károsíthatja a dolgok alapján az anyagot. Más szemszögből, más korlátozott hőmérséklet.
Magas hőmérsékletű lesz, hogy a dolgok sérült. Mennyire fontos emlékeztetni arra, magas hőmérséklet ! Vége hőmérséklet riasztás a felhasználók által.
Ez a mérő 2 hőmérséklet egységek rendszer, amely beállítható a felhasználó által. Továbbá 2 választási hőmérséklet-érzékelő.
Az egyik PT100 hőmérséklet-érzékelő, hőmérséklet tartomány -20- +300 Celsius fokos.
Ez a mérő RL-TS002 PT100 hőmérséklet-érzékelő, hőmérséklet tartomány -20- +300 Celsius fokos. Ez az, amit mi szállítjuk.
Mi is van RL-HM035 T más hőmérséklet érzékelő, mint az alábbi.
Mi is a kínálat hőmérséklet érzékelő, ill. Kattintson az alábbi linkre, vásárolni.
A mérő azt mutatja, aktuális RPM, amikor a motor jár. Az időzítés pontossága 10 RPM. Összehasonlítva a fordulatszámmérő mutatóját,
megjeleníti RPM pontosabb. Mi több kiemelkedő, hogy a tach óra méteres rekord motor MAX RPM belül egyszer munkaidő.

Termékparaméterek

Márka Név:
runleader
Modell Neve:
HM035T
Különleges Funkciók:
semmi óra mérő hőmérséklet mérő
Elem Magasság:
1.4cm
Elem Szélessége:
3.3cm
Külső Vizsgálati Tanúsítvány:
CE
Elem Hossza:
6.8cm
Anyag Típusa:
ABS
Elem Súlya:
70g
háttérvilágítás:
magas, világos zöld
célja produkál által:
runleader
Akkumulátor:
cserélhető CR2032

Hasonló áruk