• Újszülött
MIYOCAR bármilyen nevet hercegnő bling strasszos cumi klip dummy klip bling korona Cumit/ Mellbimbók /Dummy cumi csipesz szett

MIYOCAR bármilyen nevet hercegnő bling strasszos cumi klip dummy klip bling korona Cumit/ Mellbimbók /Dummy cumi csipesz szett

HUF 2397.60


Új Termék!
strasszos gyönyörű cumit,akkor válassza ki a méretet kell!
Arról, Hogy Cumi Márka
Ez Strasszos cumi készítette ragasztó, tehát lehet, hogy van egy kis ragasztó szaga, ha kapok,kérlek, tedd be a Szellőző helyen használat előtt, ha érdekel ez a sok,kérlek, ne megrendelést, akkor nem fogadja el, vita, mert a szagát
NEM FORRALJUK, VAGY MERÜLJ EL A CUMIT A VÍZ . (csak ne merítse a mellbimbó rész) Törölje le tiszta, nedves ruhával.
Részletek a cumit :
A Következő Bábu klip lehet, hogy a baba neve!!! ezért kérjük, hagyja el a baba nevét, adatait, amikor helyet érdekében!!!
Most is előírják, Ajándék doboz, a csomag a klip, amikor meg kell küldeni a barát olyan ajándék,kérjük, válaszd ki, ajándék doboz, mikor válassza a megrendelés gombot.

Szállítás
Által ígért Eladó
A termékeket kínálunk magas minőségben, versenyképes áron.Teljesen hinni nekünk, hogy az elem mi a kínálat, hogy megfelelő az ár.
Szállítás
Rövid Feldolgozási Idő Után kapjuk meg a visszaigazolást a fizetési üzletünkben, küldünk ki az elemeket a 3-7nap .Az ingyenes szállítási fogjuk használni Kína ajánlott küldeményként, vagy Hongkong ajánlott küldeményként. ha bármilyen probléma a szállítási kérjük, tudassa velem .
Értesíteni fogjuk önt mindaddig, amíg a tétel szállítása.
Elemek érkezik 5-20 Munkanapon általában.
A behozatali vámok
Adók, díjak nem szerepelnek a tétel árát, illetve a szállítási díjat.
Meg fogjuk küldeni a csomagokat, mint ajándékot, pedig kijelentem, hogy a számla értéke nem éri el az 50 dollárt, hogy próbálja ki a legjobb, hogy elkerüljék a vám-díjat.
Politika Vissza
Miután megkapta a csomagot, kérjük, írjon nekünk, 3 napon belül, ha nem elégedett, vagy vannak kártérítés közlekedés. De kell nekünk a képeket bizonyítani.
Ha vissza akar térni a elemek, kérem, tartsa őket ugyanolyan állapotban, mint azt küldte. Mi visszatérítjük önnek után kapott, de a visszatérítés összege nem tartalmazza a szállítási költség.
Kérem, engedje meg, akár 5 Munkanapon számunkra, hogy a folyamat a visszajuttatott tételek.
Pozitív Visszajelzések
Visszajelzés nagyon fontos .
Ha elégedett vagy az elem, illetve szolgáltatási, postai úton jó visszajelzés számunkra, kérem, mi lesz, hogy neked is adnak több kedvezményt a következő sorrendben.
Ha ön elégedetlen a elemek, kérlek, ne?t adj a negatív visszacsatolás azonnal. Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba először adunk egy jó megoldás. Ha nem, a Poszt Negatív visszajelzést nem késő.
Lépjen Velünk Kapcsolatba
Ha van bármilyen más probléma, kérjük, bátran forduljon hozzánk! Válaszolni fogunk önnek AZONNAL!

Termékparaméterek

Márka Név:
MIYOCAR

Hasonló áruk