• Újszülött
  • -15 %
Pawstrip Kutyája Kerekesszék Hátsó Lábak Asszisztens Kutya Kosár Rehabilitációs Állítható kutyasétáltató XXS/XS

Pawstrip Kutyája Kerekesszék Hátsó Lábak Asszisztens Kutya Kosár Rehabilitációs Állítható kutyasétáltató XXS/XS

HUF 22672.00
HUF 26673.30


Pawstrip Kutyája Kerekesszék Hátsó Lábak Asszisztens Kutya Kosár Rehabilitációs Állítható kutyasétáltató XXS/XS
Hogyan Válassza Ki A Méretet?
Először is, meg kell, hogy ellenőrizze, hogy a pet összhangban van a típusú kisállat kerekesszék választja : Pet Mérési Módszer : a magasság közötti távolság pet-vissza földre, a szélessége a legszélesebb vissza a csípőd. Szerint a magasság, szélesség, hogy mért, hogy ellenőrizze, hogy a mérési ez a rang a modellt választotta.
Magasság beállítása, valamint rögzítése : Telepítésekor vagy beállítja a készülék, youonly kell laza a két csavart látható ez a Füge, majd állítsa be a megfelelő magasság, a kedvtelésből tartott, a szoros a két csavart, hogy a fix magasságú.
Szélesség Beállítása : Ha kell, a szélesség beállításához lazítsa meg a csavarokat a vissza, majd húzza ki, hogy állítsa be a megfelelő szélesség kedvence. Általában, a szélessége legyen valamivel nagyobb, mint a szélessége a pet csípő.
Hossz Beállítása, valamint Rögzítési Módszer az Oldalsó Sáv : lazítsa meg a jelölt csavarokat, majd állítsa be a megfelelő hosszúságú, a kedvtelésből tartott, majd szorosan a csavarokat, hogy teljes hossz beállítása.
Megjegyzés : A theadjustment ha a készülék nem állítható, vagy állítsa be a tartomány nem elég, kérem, laza a acélhuzal a boka védő első (Kérjük, tekintse meg az oldal beállítása a boka védő. Ha van egy megfelelő szélességű, húzza meg a csavarokat, rögzítésére, valamint a beállítást.
Háziállat Kellékek SpecilistHogy Lehet Az 1-Es Számú
Alapította 2011-ben,A cég található a világ legnagyobb áru, nagykereskedelmi piac-Yiwu város.
Mi acompany foglalkozó pet-ellátás, például a pet ágy , pet-párnák , kutya ruhák , pet
játékok , háziállatok ruha , kutya póráz , kisállat szállító ,stb.
Megvan a saját kutatása, valamint a fejlődő osztály,OEM üdvözlendő.Úgy gondoljuk, a minőségi,a szolgáltatás, illetve az új termékek
gyors az üzleti, mind a barátság.Kívánom, hogy a lehetőséget, hogy veled dolgozhatok.
SZÁLLÍTÁS Amikor rendelni,kérjük, válasszon szállítási módot, majd fizetni a megrendelés tartalmazza a szállítási díjat. Azt nem garantáljuk, hogy a szállítási idő a nemzetközi szállítások különbségek miatt a vámhatóság elszámolási alkalommal az egyes országokban. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a vásárlók vagy a felelős minden további, vám, díjak,közvetítői díjak,illetékek,valamint az adók behozatalát az országba. Nem fogjuk visszatérítés a szállítási díjak visszautasította szállítást. A szállítási költség nem tartalmaz semmilyen vonatkozó adókat,valamint a vásárlók felelős vámok .
MÉRETE VAGY FIT KÉRDÉSEK A méret illusztrált egyedi méretek a részletes leírásokat.Kérjük, ellenőrizze a műszaki, mielőtt helyet érdekében.

Termékparaméterek

Méret:
As picture
Típus:
Kutyák
Márka Név:
pawstrip
Anyag:
Al
Elem Típusa:
kutya kerekesszék
SKU:
PH5034

Hasonló áruk