• Újszülött
100 Ingyenes Szállítási Optikai Gyors Csatlakozó, SC/APC Szabályozott Vezetékes optikai Csatlakozó különleges Műsorszolgáltatási CATV / FTTH

100 Ingyenes Szállítási Optikai Gyors Csatlakozó, SC/APC Szabályozott Vezetékes optikai Csatlakozó különleges Műsorszolgáltatási CATV / FTTH

HUF 21276.00


100 Ingyenes Szállítási Optikai Gyors Csatlakozó, SC/APC Szabályozott Vezetékes optikai Csatlakozó különleges Műsorszolgáltatási CATV / FTTH
Leírás : KP AP C optikai gyors csatlakozó. alkalmazás : KÁBELTÉVÉ,Távközlési hálózatok. Metro network,Helyi Hálózat (LAN). Dátum feldolgozás hálózatok. 1, ISO9001 : 2008. 2, Alacsony Beiktatási. 3, Magas Hozam Veszteség 4, Egyoldalas, Kétoldalas, Optikai csatlakozók ez a két szélső pontosságú optikai optikai ugró, dock fel szerint az átviteli közeg lehet osztani közös szilícium-alapú optikai egyetlen mód, multi-mode ugrók, valamint más, mint a műanyag, az átviteli közeg, a száloptikás kábel
A csatlakozó fej szerkezete lehet osztani : FC bikakábel, SC ugrók, ST bikakábel, LC bikakábel, MTRJ bikakábel, MPO bikakábel, MU kábel, SMA bikakábel, FDDI bikakábel, E2000 bikakábel, DIN4 bikakábel, D4 ugrás sort stb különböző formái
A fizetési
1. Elfogadjuk Letéti. Lehet Fizetni keresztül Alipay, Visa, Master Card, Western Union, Banki átutalással a vatera piacterén.
2. Kérjük, hogy a fizetés a lehető leghamarabb, így a tétel korábban.
3. Megjegyzés : Minden behozatali vámkontingens a tétel a vevő felelőssége, nem tartalmazza az eladási ár, vagy szállítási díjak; De majd kijelenti, hogy a termék, mint egy ajándék, egy alacsonyabb értéket segítségével könnyedén a tételt át a Vámon.
Arról, hogy a szállítmány
1. VILÁGSZERTE SZÁLLÍTÁS (kivéve néhány országban pedig APO/FPO).
2. A megrendelések azonnal feldolgozásra kerülnének ki 2-3 nap után a fizetés megerősítette, Nyaralás ideje meghosszabbodik.
3,Kérem, kérem, ne 1-3 alacsony pontszámok a szállítás, mert a tengerentúli szállítás befolyásolja számos tényező, mint például Vám-feldolgozás, a Post sztrájk stb.
4. Mi o csak a hajó a tétel, hogy a megerősített megrendelés a címeket, ezért kérjük, győződjön meg arról, hogy a megrendelés cím megegyezik a szállítási címet.
5. Választható szállítási módja van : China Post Air Mail, Hong Kong Post Air Mail, e Packet, EMS, DHL, Fedex, UPS, stb.
6. Szinte minden rendelés alatt 2kg ingyenes szállítási által China Post Air Mail. Kérjük, válasszon másik szállítás módja, ha kell az elemet, sürgősen!
7. Nyomon követheti a csomag a nyomon követési számot a honlapon : www.17track.net/zh-cn/
Arról, hogy vissza &visszatérítés
1. Felveheti velünk a kapcsolatot, majd küldje el a tételt vissza minket követő 7 napon belül a tétel szállítjuk. Ha az elemet a birtokában lévő több, mint 7 nap, mi lesz figyelmes használt, így nem önnek visszatérítés vagy Csere.
2. A visszajuttatott tételek kell az eredeti csomagolásban. Mellett, meg kell adnia nekünk egy nyomon követési számot a szállítás, illetve a konkrét visszaküldés oka.
3. Kínálunk önnek visszatérítés, vagy küldje el újra a csere szerint a meghatározott feltétel, valamint a után visszatér a elemet.

Termékparaméterek

Modell Száma:
SC hideg 100-as
Márka Név:
KELUSHI

Hasonló áruk