• Újszülött
KELUSHI Rost Elágazó Készülék 1x8 Doboz Kazetta Kártya Behelyezése NYRT elosztó Modul SC Csatlakozó Optikai Optikai NYRT Optikai Eszköz

KELUSHI Rost Elágazó Készülék 1x8 Doboz Kazetta Kártya Behelyezése NYRT elosztó Modul SC Csatlakozó Optikai Optikai NYRT Optikai Eszköz

HUF 3639.60


Rost Elágazó Készülék 1x8 Doboz Kazetta Kártya Behelyezése NYRT elosztó Modul SC Csatlakozó Optikai Optikai NYRT Splitter Optikai Eszköz
KT/UPC a betét típusa 1x8 optikai NYRT splitter
Rost Típusa : G. 657.Egy
Munkahossz : 1260nm-1650nm
Standard beiktatási csillapítás(d B) : ≤10.6
A P-Grade beiktatási csillapítás(d B) : ≤10.4
Az egységesség(d B) : ≤0.8
PDL(d B) : ≤0.3
Hullámhossz-Függő Veszteség(d B) : ≤0.8
Vissza Veszteség(d B) : ≥50
Irányított(d B) : ≥55
Működési Hőm.Gange : -40°C~+85°C
A fizetési
1. Elfogadjuk Letéti. Lehet Fizetni keresztül Alipay, Visa, Master Card, Western Union, Banki átutalással a vatera piacterén.
2. Kérjük, hogy a fizetés a lehető leghamarabb, így a tétel korábban.
3. Megjegyzés : Minden behozatali vámkontingens a tétel a vevő felelőssége, nem tartalmazza az eladási ár, vagy szállítási díjak; De majd kijelenti, hogy a termék, mint egy ajándék, egy alacsonyabb értéket segítségével könnyedén a tételt át a Vámon.
Arról, hogy a szállítmány
1. VILÁGSZERTE SZÁLLÍTÁS (kivéve néhány országban pedig APO/FPO).
2. A megrendelések azonnal feldolgozásra kerülnének ki 2-3 nap után a fizetés megerősítette, Nyaralás ideje meghosszabbodik.
3,Kérem, kérem, ne 1-3 alacsony pontszámok a szállítás, mert a tengerentúli szállítás befolyásolja számos tényező, mint például Vám-feldolgozás, a Post sztrájk stb.
4. Mi o csak a hajó a tétel, hogy a megerősített megrendelés a címeket, ezért kérjük, győződjön meg arról, hogy a megrendelés cím megegyezik a szállítási címet.
5. Választható szállítási módja van : China Post Air Mail, Hong Kong Post Air Mail, e Packet, EMS, DHL, Fedex, UPS, stb.
6. Szinte minden rendelés alatt 2kg ingyenes szállítási által China Post Air Mail. Kérjük, válasszon másik szállítás módja, ha kell az elemet, sürgősen!
7. Nyomon követheti a csomag a nyomon követési számot a honlapon : www.17track.net/zh-cn/
Arról, hogy vissza &visszatérítés
1. Felveheti velünk a kapcsolatot, majd küldje el a tételt vissza minket követő 7 napon belül a tétel szállítjuk. Ha az elemet a birtokában lévő több, mint 7 nap, mi lesz figyelmes használt, így nem önnek visszatérítés vagy Csere.
2. A visszajuttatott tételek kell az eredeti csomagolásban. Mellett, meg kell adnia nekünk egy nyomon követési számot a szállítás, illetve a konkrét visszaküldés oka.
3. Kínálunk önnek visszatérítés, vagy küldje el újra a csere szerint a meghatározott feltétel, valamint a után visszatér a elemet.
4. Mi terheli a szállítási költség, ha a termék hibás, vagy nem leírtak szerint a termék oldalon a link.
Körülbelül garancia
1. 12 hónapos korlátozott Gyártói Jótállás a hibás tételek (kivéve az elem sérült, és/vagy visszaélnek a kézhezvételtől számított).

Termékparaméterek

Márka Név:
KELUSHI
Modell Száma:
1

Hasonló áruk