• Újszülött
Tudatos Mágikus Episode 1 Andrew Gerard Futott Rózsaszín -trükkök

Tudatos Mágikus Episode 1 Andrew Gerard Futott Rózsaszín -trükkök

HUF 1263.60


Tudatos Mágikus Episode 1 Andrew Gerard Futott Rózsaszín
Ez a sorozat Futott, Rózsaszín, Andrew Gerard felfedi a rutinok végre igazi élet hétköznapi helyzetekben, mint a rúd, a házibuli, majd az utcán. "Küldetésünk a Tudatos Mágia, hogy emeli a művészet mágikus által képessé az előadó, hogy mélyebb betekintést a folyamat létrehozása, teljesítése, valamint gondolkodás magic egy új szinten."
Nem csak tanítanak, ÚJ hatások, de ők is itt tárgyalt a kreatív folyamat ad betekintést, amely segít, hogy a varázslat létre sem jobb.
Valós Világ
Amióta Paul Curry megjelent "Ki Ez a Világ" számos változatban, de egyik sem olyan, mint Gerard "Igazi Világ". Segítségével egy NORMÁLIS pakli kártya a NÉZŐ hoz létre a saját valóságunkat azzal, hogy mentálisan elválasztja őket a két kupac a szín. Ott NEM mozog, NEM nehéz sleights. Ez a kreatív, egyszerű módszerrel történik, a néző fejében, míg feltárása a koncepció a törvény a vonzás törvénye.
T-REX
Tanulni Futott Rózsaszín nagyszerű technika, valamint a látszatot keltik, IGAZI elme-olvasás a legtöbb közvetlen, személyes, alkalmi erővel; tudja, hogy BÁRMIKOR, semmi több, mint egy toll, papír. Sose nézd meg a kezét, mint rip a papír NINCS MATAT, túl sok darab. Klasszikus, egyszerű, mégis OLYAN ERŐS, hogy hozza az embereket, hogy a könnyek. Az ELSŐ IDŐT Futott, azt is megmagyarázza, hogy a technika segítségével post-it jegyzetek, amelyek rendelkezésre állnak, mindenütt ott volt könnyű beszerezni, így mindig készen áll, hogy "gondolatolvasó". Értem, miért olyan sok a szakemberek az egész világon választott T-Rex, mint a titkos fegyver, hogy valaki agyába.
Bónusz : OPTIKA
Optika a tökéletes nyitó bármely társadalmi helyzet. Rabul ejti a közönség, hogy magad ismert, mint egy varázslatos előadó kihasználva egy egyszerű trükk, hogy a legtöbb varázsló fegyverzetük. Andrew Gerard, majd megtanít a "optikal" illúzió, hogy majd, mert a vita többek között a nézők.
A Limitált Deluxe Edition tartalmaz egy valódi sor Hurkok® "Gerard volt a legnagyobb hatással a szakmai karrierjét, hogy dátuma. A bemutatása Ki Ez a Világ az egyetlen, használom - próbáltam madzagot a száját, hogy megtartom magamnak, de sajnos Elfutott, Rózsaszín eltávolította a kazetta.. Élvezze."Keith Barry"Elfutott, de Andrew megosztás komoly titkokat teljesítő igazi világ az anyag. Ez a varázslat."Dynamo"Ezek ketten a kreatív mentalists életben. Egy kombináció, a gondolkodás, be fogja bizonyítani, halálos. Élvezze."Colin Mc Leod"Először is, az anyag Andrew Futott végre tanítani nagyon erős! De ha van egy lecke, amit meg kell tanulni, miközben figyelte őket, az, hogy hogyan fogadja ezeket a darabokat, hogy egy kapcsolat az emberekkel. Ez erős dolog a titka annak, hogy intim színház."John Carey"Valószínűleg a LEGJOBB projekt láttam területén a mentalizmus.

Termékparaméterek

A nemek közötti:
Unisex
Teljesítmény Formában:
Bűvész trükkök
Jellemzők:
Kezdő,Tanulni,Varázslók,Dvd,Utca,Eltűnik,Úszó,Villogó,Profi,Színpadi,Emelkedik,Könnyű
Modell Száma:
5555
Típus:
kártya
szín:
Piros
Az Utasításokat:
Igen
Méret:
One Size
Anyag:
Fém
Márka Név:
ZXZ
Korosztály:
Felnőttek
Type1:
Trükkök
Type2:
közelről varázslat
type3:
mágikus kellékek
type4:
kártya mágia

Hasonló áruk