• Újszülött
  • -28 %
Wonder woman Lasszó az Igazság Diana Herceg Cosplay Kellékek Kötél Fegyverek, Kiegészítők

Wonder woman Lasszó az Igazság Diana Herceg Cosplay Kellékek Kötél Fegyverek, Kiegészítők

HUF 1358.00
HUF 1887.30


Wonder woman Lasszó az Igazság Diana Herceg Cosplay Kellékek Kötél Fegyverek, Kiegészítők
Leírás
Film : a csodanő
Név : Lasszó az Igazság
Anyaga : PU
Méret : 1 Méter,2 Méter,3 Méter
Csomag : https : 1*kötelet(Hossza 1m,2m,3m úgy dönt,)
Mert a világítás, illetve megjeleníteni, ott lesz egy kis színt a különbség, kérem, értse meg,
az igazi fotó
Szolgáltatási feltételek VILÁGSZERTE INGYENES SZÁLLÍTÁSI ÁLTAL China Post Air Mail vagy e Packet.ha haladhatja meg a 2 KG ,küldünk DHL ,Fedex,EMS,a TNT. Nem vagyunk felelősek semmilyen egyéni vám vagy behozatali adó. Meg fogjuk küldeni az árut, 3-5 munkanapon belül után a teljes fizetés megtörtént. Ha a fizetés nem elérhető, a megrendelést automatikusan bezáródik. Az orosz vásárlók kell adnod, hogy a vevő a teljes nevét. A szállítmány a vatera piacterén Normál Szállítás, kevesebb, mint 30 kg áruk a 15-35 munkanap. Ha kell, a tétel sürgősen, akkor Kérjük lépjen velünk kapcsolatba, expressz szállítás. Mi fog kiszámítani az expressz szállítási költség számodra. Expressz szállítás kb 3-7 napon belül érkezik. Ha nincs belül a szállítási idő, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, habozás nélkül. Ellenőrizni fogjuk, hogy a posta valamint a vám. Mert néha késik a forgalom, vagy a járat elakadás. Kérem, ne nyisson vitát, hogy nekünk, vállalja a felelősséget, hogy küldje el újra vagy visszatérítés minden elveszett elem. Hogy megvédje az érdeklődését, kérjük, ellenőrizze a szállítási címet gondosan megrendeléskor. Mi nem felelős az elem elvesztése miatt, hogy rossz, vagy ismeretlen cím. Szállítási állapot alapján nyomkövető által szolgáltatott információk posta/futár. Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem vagyunk felelősek semmilyen behozatali adó merülhetnek fel. Kérem, értsék meg, hogy a szállítási veszteség, bár elég ritkán van része az online kereskedés, kérlek, légy érthető, ha valami túl bárki ellenőrzési befolyásolja szállítási idő (például természeti katasztrófák). Kérjük, gondosan ellenőrizze, nem írja alá a csomagot, ha törött, érkezéskor.
Boldogok vagyunk, hogy fogadja vissza/visszatérítési/csere követő 7 napon belül a termék érkezik, az alábbi feltételek mellett. Vagy más, a vissza/visszatérítési/csere nem lehet kiadni.
Nem elégedett a termékkel.
A termék kapott hibás.
Kapott-e a rossz termék.
A termék nem érkezik meg az ígért időben.
A termék nem ugyanaz, mint a leírt.
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a szállítási költség lesz közösen vállalt mindkét oldalon. De ha egy termék hibás vagy nem megfelelően működik, mi terheli a szállítási költség.
Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt útnak vissza.
Ügyfélszolgálat szerves része az üzleti, kérjük, adja meg 5 csillag pozitív visszajelzést, ha elégedett vagy a termék, illetve szolgáltatás.

Termékparaméterek

Különleges Felhasználás:
Jelmezek
A nemek közötti:
Nők
Elem Típusa:
Fegyverek & Páncél
Karakterek:
A Csodanő
Anyag:
PU

Hasonló áruk