• Újszülött
  • -20 %
Xiaomi MI Vezeték nélküli Egér Eredeti 2,4 GHz-es 1200 Mini Hordozható Photoelectricity Egér Játékhoz, Iroda

Xiaomi MI Vezeték nélküli Egér Eredeti 2,4 GHz-es 1200 Mini Hordozható Photoelectricity Egér Játékhoz, Iroda

HUF 4207.00
HUF 5259.60


Az orosz vásárlók Megjegyzés : Mivel az orosz szállítási szabályokat, kérjük, feltétlenül olvassa el az alábbi pontokat : 1. kérjük, adja meg a megfelelő teljes neve (beleértve a középső neve); 2. megfelelő telefonszám; 3. házszám; 4. Általában a csomagot lesz kézbesítjük, hogy egy közelben posta, el kell menni a postára a csomagot, ha nem számított 20 napon belül, a csomagot lesz a visszatérés.
Termék Részletek
Termék Méret : 98.1 mm * 56.0 mm * 34.4 mm
A termék Típusa : WSB01 TM
Termék Színe : Fekete / Fehér
Fogadó távolság : 10m
Csatlakozás : 2,4 GHz RF
Munka : Photoelectricity
Kulcsok száma : 4
A borító egy kristály UV bevonat
Visszafelé Kulcs Böngésző Hátra Navigáció Támogatása (csak Windows elérhető)
Alkalmazandó Windows 7/8/10, Mac OS X 10.8 vagy később, a Chrome OS
Megjegyzés : annak érdekében, hogy csökkentse az ár, a termék nem tartalmaz az akkumulátor ( Nem akkumulátorral együtt , a vevő vásárlás egyedül)vezeték nélküli Egér
XIAOMI VEZETÉK nélküli EGÉR -Kényelmes markolat a kezét
2.4 G nagy sebességű átvitel | 1200 dpi pontosságú helymeghatározás | egy lépés, hogy "vissza" | folt-ellenálló közel bőr réteg, ergonomikus kialakítás
* egy lépés, hogy "vissza" hivatkozások csak akkor támogatja a Windows rendszer a számítógép.
*Alkalmas az alakja a kezét, ergonomikus kialakítás, viszont úgy érzi, kényelmes
A megjelenése az egér design közvetlenül befolyásolja a kényelmi szint a markolat, köles vezeték nélküli egér kiterjesztett klasszikus design az egér, még a sort a forma, a kéz, az ázsiaiak, közös tenyerét, radián, úgy érzi, kényelmes.
*Több, mint megjelenése, design, tactility is kényelmes
Egy-darab teljes borító csatolt kiváló minőségű közel bőr bevonat, kopásálló, hogy piszkos;fekete fedél kristály UV bevonat, úgy érzik, többet, Mi.Notebook fém fogantyú;Fehér modell, a felső fedél UV jelölje ki bevonat, elegáns, sima.A következő részben elfogadja az egér selyem UV bevonat,Érintse meg a kényes, mint egy baba bőrének, a kéz is kényelmesebb.
*Kényelmes,csúsztassa az egér is kényelmes
Kényelmes markolat nem csak kizárólag a humanizált megjelenés, design, felületi bevonat, szintén faragott alján a gyakran figyelmen kívül hagyott, az optimalizált szőnyeg teljes gyűrű, dia sima, közepesen ellenálló.Magas kopásállóság, keresztül 100 km csúszó teszt, nyugodt, majd nyissa meg az asztali office-tanulási út.
*A kényelmes érzés, az jól működik.A könnyen használható, nagy teljesítmény
Mi vezeték nélküli egér a markolat nem csak úgy érzi, kényelmes, használata kényelmes, közel is.Egy-darab fedelét, majd az akkumulátor fedelét, vegye ki az akkumulátort, vagy a vevő csak óvatosan emelje fel hátulról az első, célja a címlap előtt a kártyát, amikor a telepítési csattal,Finoman esik, hogy teljes;Egy gombot a bal oldalon a billentyűparancsok, hogy támogatja a Windows számítógépen, a következő, magasabb szinten;Felületi bevonat amellett, hogy jól érzik magukat
*Számolni kell a teljesítmény, nagy pontosságú, valamint alacsony fogyasztás mindkét
Mi vezeték nélküli egér épült 1200 dpi pontosságú fotoelektromos érzékelő infravörös fény, találkozni felhasználási forgatókönyvek, például az office, játék, találkoztam a jó teljesítmény, alacsony fogyasztás előnyei;jobbra-Balra gombok segítségével akár több mint 5 millió alkalommal kattintson az élet, tartós tartós.

Termékparaméterek

Jellemzők:
Remote Control,Slot
Modell Száma:
xiaomi vezeték nélküli egér
Márka Név:
xiaomi
max. sebesség:
megjegyzés
Vezérlő Csatornák:
2 csatorna
Állam Közgyűlés:
Ready-to-Go
gyro:
xiaomi vezeték nélküli egér
Mérleg:
1
DPI:
1200
Méret:
98.1mm * 56.0mm * 34.4mm
Wi-Fi Tartományban:
10m
Optikai Felbontás:
1200
Típus:
2,4 Ghz-Es Vezeték Nélküli
Kezét Orientáció:
Mindkét Kezét

Hasonló áruk