• Újszülött
  • -40 %
Solar+AAA akkumulátor automatikus DIN9-DIN13 sötétedő TIG, MIG MMA hegesztés maszk/sisakok maszk, védőszemüveg/szemvédő maszk

Solar+AAA akkumulátor automatikus DIN9-DIN13 sötétedő TIG, MIG MMA hegesztés maszk/sisakok maszk, védőszemüveg/szemvédő maszk

HUF 12687.00
HUF 21146.40


start
vége
Tétel 1. Paraméter.Modell Szűrő : EF10194. 2.Megtekintése Terület : 101×94mm 3. Számos UV/IR védelem : DIN 16 4. Fény-Árnyék : DIN 3 5. Sötét Árnyék : DIN 5-9, 9-13, Külső ellenőrzés 6. Power on/off : Automatikus, 7. Kapcsolási Idő (világos, sötét) : 1/30000s 8. Kapcsolási Idő(sötét, világos) : 0.1 - 1.0-s,Külső vezérlés 9. Érzékenység : Alacsony, magas, Külső ellenőrzés 10. Mód : Hegesztés/Grind, Külső ellenőrzés 11. Arc-szenzor : 4 12. Alacsony Hangerő Riasztó 13. ADF önellenőrzés 14. Tápellátás : Napelem, lítium akkumulátorok módosítható Elem Charecteristic 1, biztonsági architektúra tervezés, nemzetközi pop stílust, ergonómia, tágas belső tér, könnyen kezelhető, kényelmes viselet, teljes körű védelem, az arc -, nyak -, fül; 2, a kiváló minőségű LCD-s optikai bevonatok, árnyékolt, állandó UV / IR védelem (védelmi osztály 15 #) arról, hogy az üzemben tartó a káros sugarak az UV / IR kár; 3, az új optikai ellenőrző folyékony kristály fény szelep automatikus tompítása technológia, többrétegű LCD-s bevonatos üveg, hatékonyan blokkolja az ultraibolya, infravörös, látható fény sokkal könnyebb átadni, ezáltal védi a hegesztőket szemed, így a tisztán tartsa be a hegesztés tárgy, ami csökkenti az ismételt hegesztés, javítja a hegesztési hatékonyság; 4, az automatikus változás az eredeti lámpa vezérlő áramkör, a szemüveg az arc a válasz idő a kevesebb, mint 1/30000 másodperc, a fényes állami szinten egy sötét állami szinten, ezáltal csökkentve a váratlan pillanatokat arc kár, hogy a szemét; 5, az eredeti anti-interferencia kapcsoló kialakítás megakadályozza az oldalán, közel a komplex környezet tisztán látni a hegesztés tárgy; 6, az arc eltűnik, védőszemüveg flip, hogy amikor a fényes állami szintű védelme a sötét állami szinten megfelelően kell megállapítani, hogy a kereslet belül 0.1 másodperc / 1.0 másodperc; 7, kézi szint beállítása funkció automatikusan változik a fény hegesztő szemüveg, fényes állami szinten DIN4 sötét állami szinten DIN3-9,9-13 Sötétedő hegesztés sapka 6 adunk egy meghatározott plastice lemez ingyen,de Ha Több Kell, Műanyag Lemez, akkor kattintson ez a kép, mint az alábbi. Részletesen A Bussiness Kérjük, megrendelését közvetlenül,de kérjük, a megjegyzés a specifikáció szüksége,vagy meg fogjuk küldeni az árut, mint a leírás.Köszönöm. A támogatás nagyon fontos számunkra. Ha a rendelés nagyon nagy, kérjük, lépjen kapcsolatba velem, talán jobb lesz az ára.
Visszajelzés :
Ha elégedett vagy a termékek, szolgáltatás,kérem, hagyjon minket pozitív visszajelzést, 5 Pontszámok Részlet eladóértékelések.
Ha elégedetlen bármilyen okból,kérlek, add nekünk A LEHETŐSÉGET, HOGY a DOLGOK, mielőtt elmegy negatív/semleges visszajelzést.
A csillag-pontszámok nagyon fontos nekünk.

Termékparaméterek

Automatikusan Sötétedő:
Igen
Nézet Terület:
101*94mm
Váltás Ideje:
1/30000s
Márka Név:
JOTTA
Napelemes:
Igen
Modell Száma:
EH-302
patron mérete:
360mm*240mm*220mm
A Sisak Anyaga:
PP
Érzékenység:
alacsony-magas, Steplessly állítható
Tápegység:
Napelem&Lítium akkumulátorok

Hasonló áruk