• Újszülött
  • -8 %
1piece két oldalán 600KG mágneses vonzása, erő, erős gazdaság neodímium helyreállítási halászati kimutatására magnet bankot egy szem-bolt

1piece két oldalán 600KG mágneses vonzása, erő, erős gazdaság neodímium helyreállítási halászati kimutatására magnet bankot egy szem-bolt

HUF 42228.00
HUF 45900.00

Termék Leírás Neodímium Helyreállítási Halászati Mágnes/ Keresés Mágnes Dectecting Mágnes Mágnes Halászati készült N42 neodímium mágnes -, acél-shell, a neodímium mágnes kerül egy acél burok, ami a koncentrátumok a mágneses erő egyik oldalán mágnes, majd növelje az erő vonzza a mágnes hihetetlenül (2.5-4-szer akkora, mágnes) . Ugyanakkor az acél sheel képes megvédeni a neodímium mágnes ellen forgácsolás, illetve repedés alatt megragadta, majd szorító. Elsősorban használt eszköz hozná & Kincs vadász, vagy Gazdaság/ Rögzítési néhány alkatrész a helyén van az iparban. Termék Paraméter : 1. Rész Neve : D107mm Neodímium Halászati /Keresés Mágnes egy szem csavart. 2. Anyaga : Neodímium Mágnes N42 +A3 Acél+Fekete Gyanta 3. Méret : D107mm ( Átmérő ) * 35 mm (Mágneses Alap Magasság ) 4. Függőleges Pull-erő : 600 KG o f Mindkét Oldalra (Két Oldalán Mágneses Vonzása Erő ) Horizional Pull-erő : 150 KG a bázis 50mm Vastagságú acéllemez. 5. Nettó Súly : 2.6 KG (Kézbesítő által futárszolgálattal, például a TNT ,UPS , DHL, stb ) 6. Max. üzemi Hőmérséklet : 80 ° a Termék Jellemzői : 1. Hihetetlenül Erős Származó Kiváló Minőségű Neodímium Mágnes N42 -, Acél-Kupa-2. Két Oldalán Mágneses Vonzása Felület 3. Acél, Amely Egy v oiding bármilyen Karcolás, Chipping a Neodímium Mágnesek 4. Tartozék : Két Szem-csavar + Egy Csavar 5. Számos Alkalmazás : Horgászat, Keresés vas,Visszakeresése Eszközök Hát Unalmas, Mély Tó , Emelő , lóg, bárhol szükség van egy hihetetlenül erős mágnes. 6. Mennyiség : 1 Piece Mágnes / Csomag Megjegyzés : A. Mágnes, csak vonzza a vasat, vas ötvözet , nikkel nikkel ötvözet, nem vonzza arany,ezüst , réz, aluimium a ötvözött, rozsdamentes acél B. Mágneses erő kell vizsgálni a bázison, 50mm-es acéllemez , a vékonyabb acél lemez, a gyengébb, a mágneses erő. C. Leginkább a mágneses erő koncentrálni, az alján a halászati mágnes ( Egyik oldalon mágneses erő felület ), nincs szinte semmi nem valami mágneses erő a többi felület a halászati mágnes Szállítás :
Általában China Post Levegő Mailt A Nyomon Követési Számot.
Szállított belül 2days az átutalás megérkezését követően.
Oroszország , Brazília : 15-45 munkanapon belül
Egyesült Államok : 7-15 munkanap
Ausztrália, Egyesült Királyság, Spanyolország, Franciaország, Németország : 7-20working nap
Más országok : legfeljebb 40 munkanap.
Kérjük, lépjen Kapcsolatba velünk e-mailben vagy kereskedő manager után 30 munkanapon belül, ha még nem kapja meg a csomagot.
Megjegyzés :
Bármilyen mágneses termék, a boltban, ha meg szeretné vásárolni a kis tétel , különösen a bruttó tömeg több, mint 20 KG, kérjük, egyeztessen velünk, hogy olcsóbb szállítási költséget (A nehezebb, a bruttó tömeg az olcsóbb a szállítási költséget )
Figyelmeztetés : Erős Mágnes könnyen törékeny; Erős Mágnes lehet csípni az ujját súlyosan; Tartsa erős mágnes távol a gyerekektől; ne engedje, hogy a mágnesek csatolja együtt (különösen meztelenül neodímium mágnes), az esetleges repedések krumplival is bántotta a szemem.

Termékparaméterek

Modell Száma:
MAE-1070035
A Lyukak:
Igen
Márka Név:
FGHGF
Alkalmazás:
Ipari Mágnes
Típus:
Állandó
Kompozit:
ritka föld mágnes
Forma:
Kör alakú
Méret:
Diameter 107mm, Thickness 35mm
Vertikális Mágneses Erő:
600KG a bázison, 50mm-es acéllemez
Vonzza Felület :
Dupla Mágneses Vonzása Felület
Anyag:
Neodímium Mágnes N42+ A3 Acél
Mágneses Szerszámok :
Halászati mágnes a Mély Tenger-Tó
Kimutatására mágnes :
Keresés Mágnes a Szem-Bolt
emelő mágnes:
maradványérték mágnes

Hasonló áruk