• Újszülött
  • -48 %
JSM 15 db/telek Mérete 6/0-10/0 Big game Fishing magas Horgok szögesdrót horog Mesterséges Csali a lékhorgászat halászat

JSM 15 db/telek Mérete 6/0-10/0 Big game Fishing magas Horgok szögesdrót horog Mesterséges Csali a lékhorgászat halászat

HUF 1993.00
HUF 3834.00


Márkanév : JSHANMEI
Anyaga : Magas Széntartalmú Acél
Modell Száma : 3551
Méret : 6/0, 7/0, 8/0, 10/0
Mennyiség : 15pcs
Megjegyzés : a mérési lehet, hogy van néhány hiba, kérjük, ne törődj vele. köszönöm
1.A szállítási határidő meghosszabbodik 10~30 nap, ha a csomag még nem szállított, mi fog visszatérni minden a pénz.
2. Nem követési adatokat.
Kérjük, kövesse nyomon a csomag 17track weboldal után a csomagot szállítjuk ki. Ha még nincs követési adatokat 7 nappal később, hagyj üzenetet, AZONNAL.
3. Rossz termékek, vagy rossz a mennyiség.
Van egy címkét a csomagot, kérem, mutassa meg nekünk a képeket, a címkét meg a termékeket, amennyiben a hibát, mi elküldjük önnek megfelelő új termék, vagy vissza részleges pénzt. Arról, hogy a hossza, Mérés lehet, hogy több Milliméteres hiba. Megengedett, Kérem, nem bánom.
4. Hajózás.
Minden csomagot szállítjuk ki, hogy 3 napon belül fizetési megerősítették, a delivey idő, lehet, hogy késik miatt ünnep, rossz időben -, vám-vagy egyéb feltételek, Ha találsz a szállítási szokatlan, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, gyorsan. Köszönöm a megértést.
5. Visszajelzés.
nem fogadhatunk el semmilyen negatív visszajelzést. Ez nem oldja meg a problémákat. Mi mindent megteszünk, hogy a szolgáltatás mindenki, nem pedig úgy érzi, csalódott.kérjük, adja meg az Öt csillag, valamint a pozitív visszajelzések.A visszajelzések nagyon fontosak számunkra.
6. Vitás.
nem remélem, hogy nyílt vita. a vita nem oldja meg minden probems. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba. Igyekszünk legjobb tudásunk szerint megoldani a problémát. Az elégedettség a legnagyobb hatalom.

Termékparaméterek

Modell Száma:
10, 6, 7, 8
Típus:
Szögesdrót Horog
Pozíció:
Halászat
Elektromos vagy Nem:
kézi
Anyag:
Magas Széntartalmú Acél
A Vonalzó vagy Nem:
No
A Skála vagy Nem:
No
Márka Név:
JSHANMEI
Forma:
Egyéb

Hasonló áruk