• Újszülött
  • -20 %
OkeyTech 3 Gomb Távoli Kulcs Flip Kocsi Kulcsot az Esetben A Volkswagen VW Golf 7 4 5 mk4 6 Skoda Octavia jó Minőségű Összecsukható Shell

OkeyTech 3 Gomb Távoli Kulcs Flip Kocsi Kulcsot az Esetben A Volkswagen VW Golf 7 4 5 mk4 6 Skoda Octavia jó Minőségű Összecsukható Shell

HUF 1172.00
HUF 1466.10

Műszaki adatok :
Súly : 40g Anyag : ABS+Fém Szín : Fekete Gombok : 3 Gomb Penge : Vágatlan Üres Penge Transzponder Chip : Nem Elektronikus Táblák : Nincs
Jellemzők : a Legjobb csere törött vagy kopott kulcsokat,vagy nagy, további kulcs. Kulcs az esetben, kulcs penge csak. Nem elektronikus belső. Tudjon penge vágja a helyi lakatos/kereskedő. Csak vágja a kulcs penge,vidd a belső elektronika(tartalmazza indításgátló/transzponder chippel) az eredeti távirányító, majd helyezze őket a kulcs shell,akkor kész! Nem kell semmilyen programozási.
Megjegyzés :
1.A tétel csak egy kulcs shell, amely nélkül a PCB, valamint az igazgatóság akkumulátor belsejében. 2.A képek a valódi fotók, amelyek által hozott magunkat. Kérjük, ellenőrizze a kulcs a shell, hogy győződjön meg arról, hogy ez ugyanaz, mint a termék.
1 xcar Kulcs Shell
1.- Egy év garancia.
2.- Ha az elem hibás kézhezvételét követően lehet követelni, hogy cserébe egy újat belül 7nap a kézhezvételtől számított (Vevő, vissza kell adnia minden eredeti, sértetlen tételek alatt újra eladható állapotban).
3.- Mi a kínálat ingyenes javítási szolgáltatás egy éven belül a vásárlás. Az első hónapban, mi fog fizetni, így szállítási költség( tőlünk, hogy a tartózkodási hely); Után 1 hónap, a vásárlás, a vevőnek kell fizetnie két módon a szállítási költség.
4.- Amint megkapjuk a visszajuttatott tételek, küldünk a helyébe, akik vissza minél hamarabb.
5.- A garancia nem terjed ki olyan termékeket, amelyek fizikailag sérült, vagy az ensz-normál üzemi körülmények következtében helytelen használat vagy nem megfelelő telepítés a részeket.
1.- A visszajelzés nagyon fontos a fejlődés, akkor tisztelettel meghívja önt, hogy hagyja el a pozitív visszajelzés, ha te elégedett vagy a termék, illetve szolgáltatás. Köszönöm szépen, hogy meghallgattak.
2.- Hagyjuk ugyanaz a visszacsatolás után a pozitív visszajelzést.
3.- Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt elmész egy semleges, vagy negatív visszajelzés, mi megpróbáljuk a lehető legjobban megoldani a problémákat.

Termékparaméterek

Ország/Régió Autó Gyártása:
Kína
Testreszabási:
Igen
Bankközi Rész Száma:
car key for vw
A Többi Rész Száma:
VW-KS42
Gyártó Cikkszám:
A VW Kulcs
R/C Funkció:
nélkül
Anyag Típusa:
Jó minőségű
Márka Név:
OkeyTech
szín:
Fekete
Típus:
Autó Kulcs Esetében Autó
Gombok:
3 Gomb
auto gomb:
Auto Autó Kulcs a VW Golf 7 GTI MK7 Skoda Octavia A7 Ülés
logó:
No
penge:
Vágatlan penge
megfelelő:
For Volkswagen Skoda key
Jellemzők:
Csere esetében VW Kulcs Shell
Név:
a Volkswagen kulcs
Illik:
A VW Kulcs

Hasonló áruk