• Újszülött
  • -5 %
4pieces/set DENSO Autó gyújtógyertyák A Volkswagen Scirocco Passet 1.8 2.0 T T CC Golf 6 Audi A3 S3 A5 TT Iridium IK24

4pieces/set DENSO Autó gyújtógyertyák A Volkswagen Scirocco Passet 1.8 2.0 T T CC Golf 6 Audi A3 S3 A5 TT Iridium IK24

HUF 8208.00
HUF 8640.00


0,4 mm Átmérőjű, Ultra-finom Iridium Center Elektróda Segítségével egy új iridium ötvözet, nagyon magas olvadáspont, a hegye az elektróda lehet nagyon jó. Ez lehetővé teszi, hogy a feszültség csökkentése szükséges, mert a szikra, mely nagyban javítja ignitability. Műszaki adatok Include Terminal Egy terminál dió van csatlakoztatva, amely illeszkedik a legtöbb a világ gyújtógyertya kábelek. Kérjük, távolítsa el a bolond a létesítmények, amelyek nem igényelnek egy. (Kivéve nne-t & IK-G típusú) Beépített, Nagymértékben Reliable Resistor Minden iridium hatalom dugók között egy rendkívül megbízható, 5,000 monolit ellenállás specifikáció csökkenti az elektromágneses zaj, ami hatással lehet elektronikus eszközök. (Az összes plug típus) Fokozottan Korrózióálló,Helyreállítani Nikkel Bevonat Erősen korrózióálló, helyreállítani nikkel bevonat A dugót ház krómozott, helyreállítani nikkel, ugyanaz, mint a dugók használt verseny. Rendkívül korrózióálló a rozsda is, míg a turné folyamatosan esős idő alatt motocross események. (Kivéve az alacsony-hő tartomány típus) 360 lézer hegesztés A folyamat, amivel a mount az irídium tipp rendkívül megbízható "360 Lézer Hegesztés" folyamat, amely képes arra, hogy ellenálljon mindenféle vezetési körülmények között. (Az összes plug típus)
1、Tervezett Központ Elektróda
Annak érdekében, hogy javítsák ignitability, a középső elektróda kiáll több, mint a hagyományos típusú csatlakozókkal. Ez javítja mindkét gyorsulás válaszidő, valamint a teljesítmény.
2、0,4 mm Diameter Ultra-fine Iridium Center Elektróda
Segítségével egy új iridium ötvözet, nagyon magas olvadáspont, a hegye az elektróda lehet nagyon jó. Ez lehetővé teszi, hogy a feszültség csökkentése szükséges, mert a szikra, mely nagyban javítja ignitability.
3、Kúpos vágott Földhöz Elektróda
A csúcsa a föld elektróda van vágva, hogy egy finom hegyű, hogy csökkentse a mellékhatások a kioltás, ami nagyban javítja az üzemanyag ignitability. Is, mert a korszerű, kúpos vágott formában, az üzemanyag-levegő keverék terjed, több egyenletesen, az a szakadék, ami a stabil, megbízható felkeltette az égés.
4、U-Groove Földre Elektróda
IThe U-alakú horony a földön elektróda biztosítja, hogy a belső felülete elég nagy ahhoz, hogy létrehoz a láng kernel. Ez a forma lehetővé teszi, hogy alacsonyabb feszültség szükséges, mert a szikra-az eredmény pedig kiváló ignitability növelése nélkül a méret a szikra szakadék.
5、Szigetelő Vetítés
A vetítés a szigetelő optimálisan tervezett alapján minden plug ez a hőmérsékleti érték. Ez megfelel a követelményeknek egyedi hőmérsékleti érték, például öntisztító képessége alacsonyabb hőmérsékleti értékek, valamint a hő ellenállás magasabb hőmérsékleti értékek.
Javult A Ló Hatalom (1)
Minél több energiát egy optimális üzemanyag-ciklus IRIDIUMPOWER alacsony szükséges feszültség, magas ignitability, ami kevesebb, félrehord nincs szikra, az eredmény, hogy a drámai javulás égés.

Termékparaméterek

A Többi Rész Száma:
-
Márka Név:
denso
Bankközi Rész Száma:
-
Ország/Régió Autó Gyártása:
-
Gyártó Cikkszám:
IK24
Szerelési:
Kúpos
Referencia Kód:
IK24
Típus:
Iridium gyújtógyertya
Elektróda Anyaga:
Iraurita

Hasonló áruk