• Újszülött
  • -30 %
5M Hosszú Székesegyház Vonat, Esküvői Fátyol Elegáns Csipke Menyasszonyi Fátyol Appliqués csipkeszegélyt Esküvői Accessoriess Rendelésre készült

5M Hosszú Székesegyház Vonat, Esküvői Fátyol Elegáns Csipke Menyasszonyi Fátyol Appliqués csipkeszegélyt Esküvői Accessoriess Rendelésre készült

HUF 21546.00
HUF 30780.00


5 M Hosszú Székesegyház Vonat, Esküvői Fátyol Elegáns Csipke Menyasszonyi Fátyol Appliqués csipkeszegélyt Esküvői Accessoriess Rendelésre készült
Szállítási Mód
1.Mivel ez a nemzetközi szállítási szolgáltatás, szállítási időt, valamint a postaköltség változhat a különböző régióban. A leghatékonyabb futárnak kell alkalmazni ( DHL,TNT,EMS,e Packet,stb. ) . Közben a különleges ünnep, mint a Kínai Tavaszi Fesztivál Ünnep, Nemzeti Ünnep, a szállítási idő lesz egy kicsit.
2.A vám, adók, díjak, nem a tétel árát, illetve a szállítási díjat. Ezek a díjak a vevő felelőssége. Kérjük, ellenőrizze, hogy az ország vámhivatal meghatározni, hogy mi ezeket a többletköltségeket fog, mielőtt licitálás/vásárlás.
3.Az ügyfelek a Brazília, Oroszország kell kínálat teljes cím, teljes név információk miatt a helyi postai politika ,továbbá Brazília ügyfelek kell ellátási CPF ,ez nagyon fontos ,pls közlemény
Visszatér & Cserék
Az ön elégedettsége a mi hosszú távú törekvés pedig fel-a legtöbb aggodalomra ad okot.Ha a csomag megérkezett, javasoljuk, hogy nyissa ki, majd ellenőrizze, hogy az elemeket, hogy mi történt megfelel a követelménynek. Próbálja meg a lehető leghamarabb eltávolítása nélkül a kategória, megváltoztatása, vagy mossa a ruhát.Ha nem vagy elégedett a vásárlás , akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, 2 napon belül ,igyekszünk megoldani a problémát, valamint lehetőséget biztosítunk a további utasításokat, ha a megtérülés kell szállítani, valamint az összeg kerül visszafizetésre.
1.lehet, csere bármilyen unworn, mosdatlan, változatlan, nem sérült elemek eredeti csomag, beleértve a rend.
2.Vissza a szállítási díjat fizeti a vevő.
3.Annak érdekében, hogy megoldja a problémát, a lehető leghamarabb, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, első, mondja el nekünk a visszaküldés oka.
Annyira sajnáljuk, hogy ha a fogadott tétel, hogy nem az, amit valójában rendelt, vagy nem ugyanaz, mint a képen látható, illetve a leírás szerint a boltban. Ha ez történik, kérjük, szánjon néhány kép a részleteket, hogy minket, de megoldjuk azonnal.
Q&A
K : ha a ruha a méret rendeltem, de nem illik rám ,mit tehetek ?
Egy : Ruhák, hogy nem fér el rendesen, de illik a leírás rendelte vissza nem adható meg vagy cserélik.
Ahogy a ruhák készülnek kiegészítő anyag a varrás, lehet, hogy kisebb kiigazításokat a helyi szabó, saját költségen.
Kérjük, vegye figyelembe : ha a megrendelés előírások eltérnek egymástól is jelentősen a végleges méretre kérés, átméretezése nem lehetséges.
Q : mi van, ha a ruha nem érkezik meg a dátum, ami szükséges ?
Egy : Ha bármilyen okból a megbízás nem szállított határidőn belül, kijelentette, valamint késik, de nem több, mint 10 nap, te akkor támogatható, részleges visszatérítést ,Ha a termék lejárt több mint 10 nap, az ügyfelek jogosultak a teljes vételárat.

Termékparaméterek

szín:
Fehér, Elefántcsont
Elem Típusa:
Menyasszonyi Fátyol
A nemek közötti:
Nők
Osztály Neve:
Felnőtt
Fátyol Rétegek:
Egy-Réteg
Anyag:
Selyem,Gyapjú
Típus:
Keringő Fátyol
Fátyol Él Stílus:
Rátét Széle
Technics:
Appliqued
Márka Név:
Dressv
Modell Száma:
11795682
Elem:
veu de noiva longo
szín:
Fehér/Elefántcsont
Szövet:
tulle
Fátyol-Szint:
1-szint

Hasonló áruk