• Újszülött
  • -13 %
DWCX 10 Beállított CNC Motoros Alumínium 6 mm M6 Test Spoiler Csavarok Spire Sebességet Rögzítő Klipsz Csavar Tavaszi Dió Kawasaki Harley

DWCX 10 Beállított CNC Motoros Alumínium 6 mm M6 Test Spoiler Csavarok Spire Sebességet Rögzítő Klipsz Csavar Tavaszi Dió Kawasaki Harley

HUF 1264.00
HUF 1452.60


10 Beállított CNC Motoros Alumínium 6 mm M6 Test Spoiler Csavarok Spire Sebességet Rögzítő Klipsz Csavar Tavaszi Nuts-Állapot : 100% új Csavar Szín : Arany /Piros /Kék Színű Klip : Atrovirens Anyag : Alumínium Átmérő : 0,6 cm Szál Hossza : 2 cm Csavar Hossza : 2,5 cm-es Elem tartalmazza :
10 x csavarok
10 x sebesség klipek Kompatibilis : motoros kerékpárok robogók használ M6 csavarok! Például : a Harley, a Bobber, a Helikopter, a Honda, a Yamaha, a Kawasaki, a Suzuki, a KMT, az ATV, Motorcross, a Aprilla, a BMW, a Ducati, a Diadal, az MV Agusta, a Bimota, a Buell, a Momo Guzzi, stb..
Ez Utángyártott Helyettesítő Tételt, De Nem Eredeti
Funkció :
1) Csavarok készült kiváló minőségű alumínium, amely ellenáll a korróziónak, nagyon erős, egy ragyog ez lesz az utolsó.
2) Ez egy csere spire/sebesség klip meg ékek, mint használnak, hogy biztosítsák burkolat, karosszéria, lökhárítók, vagy bármilyen panel egy másik.
3) Ez a készlet egy közös méret a legtöbb kerékpár de továbbra is az a vevő feladata, hogy ellenőrizze, hogy a megfelelő méretű szerelvények elrendelte.
=

Termékparaméterek

Elem Típusa:
Nuts & Csavarok
Márka Név:
DWCX
Elem Hossza:
2.5cm
Anyag Típusa:
Alumínium
Elem Szélessége:
1.5cm
clip color:
atrovirens
Anyag:
Alumínium
Átmérő:
0,6 cm
menet hossza:
2 cm
Csavar hossza :
2,5 cm
fit 1:
a motoros kerékpárok robogók használ M6 csavarok
Fit 2:
a Harley motorcylces
Fit 3:
a Honda motorcylces
Fit 4:
a Yamaha motorcylces
Fit 5:
a Kawasaki motorcylces

Hasonló áruk