• Újszülött
Elecrow EL Pajzs az Arduino UNO R3 8-Csatornás EL Pajzs Modulok Nyolc opto-elszigetelt DIY Kit Vezeték Adapterek

Elecrow EL Pajzs az Arduino UNO R3 8-Csatornás EL Pajzs Modulok Nyolc opto-elszigetelt DIY Kit Vezeték Adapterek

HUF 2913.30

Elecrow 8-Csatornás EL Pajzs az Arduino UNO R3 Mega R3 DIY Kit Vezeték Adapter Ingyenes Szállítás
Leírás
EL vezeték hajlékony műanyag kábel fényesen világít, amikor a nagyfeszültségű AC alkalmaznak. It’s rendelkezésre számos színek hűvös, de ehhez nagyon kis áram, de lehet, hogy nehéz vele dolgozni, mert a magas feszültségű követelményeknek. A Elecrow EL Pajzs lehetővé teszi, hogy végre fel, hogy a 8 csatornás EL a vezetékeket, vagy a szalagokat, hogy a projekt ad megoldást, hogy ellenőrizzék a EL a vezetékeket. A Arduino vagy Crowduino, akkor képes lesz arra, hogy ellenőrizzék 8 EL eszközt egyszerre, majd külön-külön. Az ellenőrző módszer olyan egyszerű, mint a kontrolling egy LED. Hajtott PWM, akkor hozzon létre egy színes, díszes hatás szabályozásával minden EL drót szerint a saját programok.
Ez a Pajzs jön a 4 db segíteni csatlakoztassa a standard EL a vezetékeket, hogy ez a Pajzs. Természetesen vásárolhat több irányítani, akár 8 csatorna. Kérjük, azt is észre, hogy a szükséges ezt EL pajzs.Az is, ami magában foglalja az összes modult kell egy EL drót projekt Funkció
8 Csatorna, Nyolc opto-elszigetelt, nulla át az irányítást csatornák;
Ellenőrző EL olyan egyszerű, mint fordult a LED ki;
Kompatibilis 5 V vagy 3.3 V Arduinos Csomag lista 8-Csatornás EL Pajzs x1;
Vezeték Adapter x4; Kézikönyv techsupport :
Rólunk
Elecrow nyitott hardver elősegítése cég székhelye Shenzhen, Kína. Részesülő a legnagyobb elektronikus piacon, a helyi gyártás teljesítmény, kényelmes globális logisztikai rendszer, rengeteg vicces, izgalmas termékek jönnek létre, minden nap. Integrálni források, hogy szolgálja az új korszak, az innováció.
Ahhoz, hogy a gyártás, mind az innovációs könnyebb, kínálunk különböző fejlesztési platform, modulok, szerszámok, elektronikai alkatrészek,valamint egyéb, nyílt forráskód, hardver.azt is előírják, sokféle szolgáltatás ,tartalmazzák a Fúziós PCB szolgáltatás, Alkatrész Beszerzés szolgáltatás, valamint a PCB-Szerelési szolgáltatás stb.
Nem számít, hogy te egy kíváncsi diák, egy szakképzett mérnök, vagy egy amatőr, aki szeret létre, mindig lesz valami itt, hogy megfeleljen az ön igényeinek - ha nincs ,mi is szeretnénk tudni. kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.
Vevői Elégedettség
Mivel a visszajelzést, nagyon fontos, hogy a vállalkozás fejlesztés, vagyunk tisztelettel meghívja önt, hogy hagyja el a pozitív visszajelzést, 5 csillag minket, ha elégedett vagy a termék, illetve szolgáltatás.
Bármely okból nem elégedett a termékek vagy szolgáltatások, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, mielőtt elhagyja a negatív visszacsatolás. Mi mindent megteszünk, hogy megoldja a problémákat, de az ön számára a legjobb ügyfél servcies. Garancia & Vissza
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a minden ügyfél a legjobb, amit tehetünk.

Termékparaméterek

Csomag:
SMD
Típus:
Feszültség Szabályozó
Disszipációs Teljesítmény:
Alacsony
Márka Név:
ELECROW
Működési Hőmérséklet:
Normál
Feszültség:
110-220v
is_customized:
Yes
Modell Száma:
AS0008EL
Alkalmazás:
számítógép
Állapot:
Új
Rohs Panasz:
ROHS
Kezdeti Tömeg :
50.00 g
EL Pajzs :
8-Csatorna
vezeték adapter:
4db
EL Pajzs :
az Arduino UNO R3

Hasonló áruk