• Újszülött
MPPT 20A LCD Napelemes Töltő, valamint a Mentesítés Vezérlő 24V 12V Auto Max 100V Bemeneti Napelem Töltés Vezérlő Szabályozó EP

MPPT 20A LCD Napelemes Töltő, valamint a Mentesítés Vezérlő 24V 12V Auto Max 100V Bemeneti Napelem Töltés Vezérlő Szabályozó EP

HUF 16680.60

MPPT 20 A LCD Napelemes Töltő, valamint a Mentesítés Vezérlő 24 V 12 V Auto Max 100 V Bemeneti Napelem Töltés Vezérlő Szabályozó EP
Köszönöm, hogy a választott MPPT napelemes töltés vezérlő, Tracer-Egy sorozat. Alapján közös pozitív design, fejlett MPPT ellenőrző algoritmus, LCD megjelenítő futó állapot, ez a termék művészi, gazdaságos, praktikus.
A MPPT ellenőrző algoritmus, minden helyzetben, termékek, ez a sorozat is gyorsan, pontosan nyomon követni, ki a legjobb maximum power point (MPP) fotovoltaikus tömb, annak érdekében, hogy a maximális napenergia időben, ami rendkívül javítja az energiahatékonyságot. Van, dual display funkció : helyi LCD-panel pedig távoli méter. A Modbus kommunikációs interfész protokoll, célszerű az ügyfelek számára, hogy bontsa ki a pályázatokat, valamint figyelemmel kíséri a különböző területeken, mint a távközlési bázisállomás, háztartási rendszer, közvilágítási rendszer, vadon monitoring rendszer, stb.
Minden kör elektronikus én hibám, self-teszt funkció, valamint továbbfejlesztett elektronikus védelmi funkciót is legtávolabbi károk elkerülése érdekében a rendszer elemei származó telepítési hibák vagy rendszerhiba.
Speciális Maximum Power Point Tracking (MPPT) technológia, a hatékonyság, nem kevesebb, mint 99.5% - ban. Kiváló minőségű alkatrészek, tökéletesíti a rendszer teljesítményét, a maximális konverziós hatásfoka 98%. Ultra-gyors követési sebesség garantált nyomkövető hatékonyságát. Pontosan felismerve követése több energiát pontot. Megbízható, automatikus határérték funkció maximális PV bemenet hatalmat, biztosítva, nincs túlterhelés, semmilyen körülmények között. Széles MPP üzemi feszültség-tartomány. 12/24 VDC automatikusan azonosítani, a rendszer feszültség. LCD kijelző tervezés, dinamikus megjelenítő eszköz működési adatok, működő állapotban van. Többszörös terhelés vezérlési mód : kézi vezérlés, fény, BE/KI, fény+Timer, valamint a vizsgálati mód. Támogatás 3 töltés preprogram lehetőség : Zárt, Gél, elöntötte a víz. Akkumulátor hőmérséklet-kompenzáció funkció. Valós idejű energia statisztika funkciót. RS-485 kommunikációs busz interfész Modbus kommunikációs protokoll, ez elérhető, hogy megfeleljen a különböző kommunikációs követelmények a különböző helyzetekben. Elérhető EPsolar hálózati modul (ebox-ra01), a protokoll, a TCP/UDP/SNMP, hogy észre internet kapcsolat. Elérhető a PC monitoring, mind a külső kijelző egység csatlakoztatása, mint MT50, és így tovább, felismerve, real-time adatok ellenőrzése, valamint a paraméterek beállítása. Támogató szoftver-frissítés.
Jellemzők :
Magyarázat : Kapcsolat egy RTS (Távoli Hőmérséklet Érzékelő), hogy távolról érzékeli akkumulátor hőmérséklete. Monitor vezérlő által PC vezérlő szoftver frissítés keresztül RS485 (RJ45 felület)
Elektromos Paraméterek
Elem
Tracer 1210 A
Tracer 2210 A
Tracer 3210 A
Tracer 4210 A
Rendszer névleges feszültség
Rendszer névleges feszültség
Rendszer névleges feszültség 10 A 20 A 30 A 40 A
Névleges kisütési áram 10 A 20 A 30 A 40 A
Akkumulátor feszültség-tartomány
9 V~32 V
MPP Feszültség tartomány
VBAT +2 V~90 V
Max.

Termékparaméterek

Maximális Aktuális:
20A
is_customized:
Yes
Alkalmazás:
Töltő Vezérlő
Modell Száma:
Tracer 2210A
Névleges Feszültség:
12v 24v
Akkumulátor Feszültség-Tartomány:
9V~32V
Max. PV VOC:
100v
Max. PV bemeneti teljesítmény:
260W/12V 520W/24V
Saját fogyasztás:
kommunikáció:
RS485(RJ45 felület)
Tárolási hőmérséklet tartomány:
-35°C~+80°C
Terhelés:
Fény időzítő Vezérlő
Elem:
MPPT 10A Napelemes Töltés Vezérlő-Szabályozó

Hasonló áruk